Reklama

Reklama

Epizody(12)

Videa (6)

Trailer 2

Recenze (15)

Luicy 

všechny recenze uživatele

Některé situace byly tak absurdní, že se nešlo nezasmát. Podle mě to je fakt super parodie na akčňáky v kabátku devadesátkového anime. Nicméně opakovaný vtip přestává být vtipem a předvídatelnost hlavního hrdiny (byť velmi sympatického) byla časem dosti úmorná. Myslím, že největším nedostatkem tohoto seriálu byla absence smysluplného děje, protože takhle se příběh točil v kruhu a z deus ex machina v podobě jedné rány Saitamy na konci každého dílu si prostě na prdel nesednu. Určitě je to neobvyklá a svým způsobem originální záležitost se super animací (a to hlavně v bojových sekvencích) a úsměvnými momenty, ale mně osobně to jako celek nesedlo. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto geniální záležitost! Hlavní hrdina je prostě skvělý a jeho škála nejrůznějších výrazů je prostě parádní, navíc není jediný, ale i ostatní hrdinové dokáží velmi rychle zaujmout a nebyl tam nikdo kdo by se mi nelíbil. Souboje mají šťávu, navíc byly parádně hudebně dokreslené a i příběh měl co nabídnout. Navíc je to velmi vtipné !!! Když si k tomu přidám parádní finále a souboj z kterého jsem měl trochu obavy a zároveň jsem se na něj asi nejvíc těšil (zkrátka "když jedna rána nestačí") a který páni z MadHousu zvládli opět výborně a samotné finále po posledních titulcích, které opět pobavilo, tak musím říct, že jsem právě viděl něco co jsem už dlouho nezažil - dokonalost! 10/10 ()

Reklama

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Na One Punch Manovi mi přijde nejlepší jeho humor a celkově mnohem dospělejší přístup k tématu superhrdinů. Hlavní hrdina není žádný uřvaný středoškolák, co jde do všeho po hlavě jenom, aby se stal nejsilnějším superhrdinou, Hokagem a tak podobně. Až na jeho schopnosti je náš Saitama vlastně průměrný dospělý pracující, kterého z míry vyvede maximálně blížící se konec slev v supermarketu. Hrdinství provozuje pro radost, ne pro titul a to je prostě strašně fajn. Humor je taky naprostá bomba, animačně je to v mnoha scénách vážně klenot. Ani jedna slabší epizoda tam nebyla. 8/10 ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

Původní komentář z 2.10.2015: Prakticky taková pocta zlaté éře 90's (animací i dějem), která je ještě k tomu vtipná. Hlavní hrdina je neskutečný borec (ty jeho výrazy) a je to právě on, jako originální prvek, na čem celý seriál stojí a padá, neb scény bez něj působí jako každý jiný průměrný shounen/akčňák a Genos, ač sympaťák, to sám prostě neutáhne. Taky je škoda, že tento kousek trpí těžkou předvídatelností, jinými slovy opakovaný vtip není vtipem. A když už je pak ke konci celý díl jen o tom jak se všichni navzájem řežou hlava nehlava, trochu se ztrácí původní smysl a celý seriál se tak stává tím, z čeho si na začátku dělal srandu. Animace je skvělá, především souboje jsou zpracované dechberoucím způsobem, soundtrack průměr, stejně tak opening s endingem. První půlka tak za 8, druhá tak za 5, takže dohromady 6,5/10 ()

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když nepočítám Pokémony, Digimony a Beyblade, tak je tohle první anime v životě, který jsem si dobrovolně pustil. Je to ujetý tak jak jsem čekal a jak se na Japonce sluší a patří, což moc nemusím, ale tady mě zaujal nápad o týpkovi, co cokoliv na světě (rozuměj Ve vesmíru) sundá jednou ranou. Navíc je skvěle vypracovanej charakterem, a chováním v určitých situacích. Má to styl, nějakou tu příběhovou gradaci (což mi od poloviny seriálu celkem vadilo), sympatický postavy a kulervoucí speedmetalovej soundtrack. Druhou sérii si dám s chutí. První série za 4* a.k.a 80% ()

Galerie (306)

Zajímavosti (2)

  • Obě závěrečné písně „Hoshi yori Saki ni Mitsukete Ageru“ a „Kanashimitachi wo Dakishimete“ nazpívala zpěvačka Hiroko Moriguchi. (CarnTheNunya)
  • O úvodní píseň „THE HERO !! ~Okoreru Kobushi ni Hi wo Tsukero~“ se postarala kapela JAM Project. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama