Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest studentů se rozhodne ukrást správné odpovědi k důležitému testu a získat tak vynikající výsledky. Velmi brzy ale zjistí, že úspěch v životě nezávisí jen na plném počtu bodů... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (103)

Gemini 

všechny recenze uživatele

Ze skvělých animovaných Aut si vypůjčím slovíčko "přizdispáč". Anebo ne, tenhle podprůměrný kus, hrající si na jakousi nepřikrášlenou výpověď o nespravedlnosti amerického vzdělávacího systému, si nezaslouží žádné eufemismy. Je to naprosto přizdisráčská slátanina mixující dost nahrubo puberťáckou komedii s mravoučným dramatem. K tomu využívá pěkných tvářiček nadrbaných do klasických šablonovitých rolí a scénáristicky je slabá jako úsudek typického komančéra (a ne, nenavážím se do původních obyvatel Severní Ameriky). Přesně to vystihl Matty (čímž neříkám, že tvoje vypichování zajímavých komentářů považuju za něco, z čeho bych nadšením pěl ódy na radost, hombre;)), a tak se k tomu nebudu vracet. Perfect Score pro mě však je potvrzením dvou věcí - po a) Chris Evans je kromě Sunshine jen trapným pejzystratem nezasluhujícím nic než posměch. A po b) Scarlett, byla bys úžasná i v jutovém pytli;) Takže - ve výsledku dám 40%, a dost tomu pomohla i Scarlett Trinitsonová. Nic proti Carrie-Anne, ale Scarlett má hezčí nohy;) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Děj od začátku jasnej, nicméně to ani moc nevadí a je to i tak docela zábavný, ale postupem času se z toho stává taková docela laciná záležitost, ale pořád to nad vodou drží Scarlet Johansson a Erika Christiansen. Jenže bohužel takovej tenmravokárnej konec je úplná tragédie a sráží tenhle film úplně do kolen. slabší 3 ()

Reklama

figliar 

všechny recenze uživatele

Každý z nás niekedy v živote opisoval. Žiadne morálne dilema sa pri tomto druhu podvodu nedostavuje, avšak toto, čo sa snažili títo už dosť odrastení školáci predviesť, už jen trochu príliš. Asi je to už zvykom, aby stredoškolákov hrali herci výrazne cez dvadsať. Neviem či 3 hviezdy sú zaslúžené, ale napokon Scarlett Johansson ma donútila trochu dvihnúť hodnotenie, aj keď jej výkon nebol nič extra, ale tak... ()

Kerion 

všechny recenze uživatele

Skupina dospívajících mladistvých má před sebou srovnávací zkoušku SAT, která má rozhodnout o jejich dalších cestě v životě. Představa, že výsledek jediné zkoušky může mít takový dopad na vlastní životní cestu připadá Chrisu Evansovi nefér, a když je zkouška nefér proč by on taky nepoužil nefér prostředky a tak se rozhodne ukrást výsledky testů. K tomu mu bude pomáhat půvabná Scarlett Johansson.Pro mě kultivovaná komedie, bez trapných vtípků pro chvilku relaxace. ()

buLLiTT 

všechny recenze uživatele

Ono spraviť film z príbehom "Sme americký študenti a ideme ukradnúť správne odpovede na záverečné testy zo zabezpečenej budovy, veď sa nám nič nemôže stať, maximálne nás na deň zabásnu a svet sa točí ďalej" je sebe-vražda sama o sebe, schválne, koľko rázy sme taký film už videli? Síce Scarlett je na štýl RedHead neuveriteľne sexy, Robbins by mal vedieť že toto na dobrý film proste nestačí... Tragédia to zasa nebola, ale... ale. 40/100 ()

Galerie (72)

Související novinky

Hvězdy pro Murphyho

Hvězdy pro Murphyho

20.04.2006

Je to už nějaký ten čas, co se kariéra Eddieho Murphyho svezla směrem k infantilním komediím a nachází se v stavu akutního nedostatku kvalitních rolí pro kdysi veleúspěšného herce. A ani jeho… (více)

Reklama

Reklama