Reklama

Reklama

Podaří se novináři a mladé ženě zničit krysí stvůru? Dívka Terry (Janet Agren) a novinář Fred (David Warbeck) se na malém karibském ostrůvku vydají pátrat po vrahovi dívčiny sestry, aby při tom odhalili něco mnohem děsivějšího. Tajemství vědce, který hnán šílenou touhou po slávě, stvořil zrůdu – napůl člověka a napůl ohavnou krysu. Monstrum však uprchlo a šíří teď hrůzu mezi obyvateli ostrova. Podaří se Fredovi a Terry šílené řádění zastavit? (Řitka video)

(více)

Recenze (39)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Film o malým zmutovaným chlápkovy. Na 80 léta je to klasická zápletka kde se takové nápady braly všude. Scény s Krysím mužem jsou sice dobré, třeba scéna kde vylézá po oknech je celkem i děsivá, ale bohužel scény bez něj nemají takovou šťávu. Film je tedy průměrný ve všech směrech, klasická zápletka, dobří herci, dobrá atmoška, nudné pasáže. Myslím že 3* stačí. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Originální nápad a hororový film osmdesátých let. Krysí muž je předzvěstí všeho špatného, co se může na světe stát. Teď už třeba máme vysvětlení, co se 11. září opravdu v letadlech stalo, nebo že by ne??? Každopádně musím pochválit vynikající hudbu, která doplňuje vražedný vřískot uječených žen při párání jejich pupků na cáry - 80%. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Robíme, čo sa dá.“ – „To aj vrah.“ Žiadny zázrak, ale prekvapivo ani nie taká katastrofa, ako som čakal. Hudba príjemne buráca, herecké renomé dostatočne zachraňuje na Jacka Nicholsona sa podobajúci charizmatický tvrdý Novozélanďan David Warbeck (DCÉRY ZLA, THE BEYOND alias E TU VIVRAI NEL TERRORE - L'ALDILÀ), je to príjemne krátke (ledva hodina 17) a samotný Krysí muž je originálna potvora. Samozrejmosťou sú (anti)logické konania postáv (ako mohla príšerka vedieť, do ktorej kabelky má vliezť? Babu v noci naháňa masový vrah, vyzuje sa jej topánka a 5 minút si ju obúva? Chlapík sa musí vrátiť do temnej opustenej budovy kvôli papierom, hoci vie, že je tam obluda?). ()

K.I.N.G. 

všechny recenze uživatele

Italských céčkových hororů jsem už viděl dost, ale tento je kromě kanibalských sraček asi nejhorší. Prachbídný děj, vesměs nesympatičtí herci (až na hlavní hrdinku, jestli se tak dá nazvat), hodně nelogických věcí (víc, než bývá zvykem) a taky málo, málo gore. Samotný krysí muž, neboli kříženec krysy a opice je zajimavý nápad, ale neutáhne celý film, možná tak 10 minut. Na to, že italskou hororovou produkci miluju, to bylo pro mě celkem zklamání. 30% ()

Subjektiv odpad!

všechny recenze uživatele

Každé malé dítě ví, že vědci nemají na práci nic jiného než křížit kuře s tabákem nebo opici s krysou. Co také dělat jiného, když prase a slon zkřížit nejdou, že? Když však zjistí, že produkt jejich bádání nedává ani maso, ani mléko, ani vejce, nechají jej nezodpovědně uprchnout na pláž s modelkami v plavkách a chvílemi i bez plavek. Není divu, že takové pěkné masíčko dělá krysímu muži laskominy, i já jsem kolikrát dostal chuť se zahryznout. Snad to byla i metafora věčného vyznání citů: "Já bych tě láskou sněd," nevím. Ať to tak je či nikoliv, případným zájemcům bych řekl, že na nahé a polonahé ženy jsou tu pornografie a pokleslá periodika. Chtějí-li zažít děs a hrůzu (nemyslím tím teď pocit "kdy už ta hrůza skončí?"), kvalitnějších hororů jsou na světě tuny. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (1)

  • Nelson De La Rosa, který ve filmu hraje Krysího muže, byl v době natáčení nejmenším žijícím člověkem planety. (duklak2)

Reklama

Reklama