Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Thackery přesvědčí Edwardse, aby mu pomohl ověřit novou hypotézu. Poté, co Lucy odmítne návrhy Henryho Robertsona v Knick, zjistí, že zpověď není pro duši vždycky to nejlepší. Setkáváme se s Genevieve Everidgeovou, mladou novinářkou, která sepisuje příběh o konkurenčním lékaři. Cornelia je zděšena tím, jaké má Philipova náklonnost meze; Barrow čelí novému protivníkovi v Tammany Hall; Gallinger je zaujat debatou eugeniků na třídním srazu; Edwards se musí vypořádat s nečekanou návštěvou. (Cinemax)

(více)

Recenze (3)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Thackery s Edwardsom dumajú nad tým, ako liečiť syfilis a môže to byť ešte veľká sranda, najmä pri tom, ako navodia pacientovi horúčku 41, resp. 42 stupňov. Každá dejová línia je slušne nadupaná, každej je venovaný dostatočný priestor. Len toho Edwardsa, chudáka, nám príde na konci tak trochu ľúto. Čo sa stalo v Paríži, malo zostať v Paríži... Celkovo mi po tretej epizóde druhá séria príde ešte lepšia než tá prvá. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilery! Dalo se. Pozvolna se nám série přeci jen rozjíždí. S navrátivší závislostí je přeci jen větší švanda. Celkem mě pobavily křesťanské výchovné metody. Otec naší milé sestřičky nymfomanky je veselá kopa. Celkem mě překvapilo, že poloslepý černoušek měl kdysi co do činění s krajně nesympatickou gorilkou, která ho nyní bude zřejmě rozptylovat od jeho zajímavé práce a kurvit mi tak divácký zážitek. Tyhle vztahové sračky se mi v tomto seriálu doposud absolutně nelíbí a nudí mě. Slabší tři kousky. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama