Reklama

Reklama

Ravenswood

Austrálie, 2017, 90 min

Obsahy(1)

Štvorica mladých Američanov - Sofia, Carl, Michael a Belle si spravila výlet do Austrálie. Tradičné radovánky v podobe príjemných pieskových pláží, surfovania či chytania bronzu sa im mália, chceli by zažiť niečo unikátne. A tak sa rozhodnú pre návštevu Ravenswoodu - neslávne známej psychiatrickej liečebne, ktorá bola pred 65 rokmi dejiskom hororovej drámy. Odvtedy je síce zatvorená, ale nanešťastie pre návštevníkov určite nie opustená. Sanatórium je domovom duchov doktora a jeho poslednej pacientky, ktorí tu majú rozohranú svoju vlastnú smrtiacu hru. (beso74)

(více)

Recenze (3)

beso74 

všechny recenze uživatele

Austrálsky duchársky horor s takmer nulovým rozpočtom, kde sa veľká časť deja odbije v rozhovoroch. Navyše, triky sú obmedzené na modré svietiace oči a väčšina akčných scén sa odohrá mimo kameru. V krátkom časovom slede je to druhý austrálsky horor, tento tu je však v porovnaní Charlieho farmou totálnou slabotou. Pred úplnou katastrofou to zachránil ten koniec. ()

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Ravenswood..Hned jsem si vzpomněl na Ravenholm v Half Lifu – Do Ravenholmu už nechodíme a tím bylo řečeno všechno! No nic. Takže Ravenswood uzavřená psychiatrická léčebna kam chodí souložit mladé páry. Při jedné takové souloži na poutacím lůžku zjistí souložená, že má paranormální vnímání/vidění ve kterém se jí zjevuje bývalá pacientka léčebny. Nemusím snad zdůrazňovat, že se v léčebně děli nekalé praktiky a aplikovali se nevhodné léčby. Po této vysvětlivce se přesuneme mezi partu usmrkanců, kteří se rozhodnou navštívit kliniku a hledat paranormální jevy. Tuto partu vede koblihovej xicht s copem jak Lara Croft a výrazem, že byste mu rovnou a bez vysvětlení jednu střihli. Jejich klidná prohlídka končí v momentě, kdy jednu Gothic girl připoutají k lavici a následně zjistí, že ji nemůžou odpoutat. Pak se všichni klasicky rozprchnou po všech koutech. Atmosféru doplňuje výpadek proudu a děsivé zvuky šoustání. Dveře se zavřeli. Realitu protínají výjevy z minulosti. Tak to ukončeme – jedná se o jakýsi teenage horor na způsob Bazénu. Takže pokud je vám do 25 let, je tu šance, že se vám to bude líbit. ()

Lucka114 odpad!

všechny recenze uživatele

Nezvyknem písať komentáre k filmom, ale tento bol tak hrozne, hrozne moc zlý,že nikomu neodporúčam strácať pri ňom čas ... ()

Reklama

Reklama