Reklama

Reklama

Recenze (9)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Další Hororová Antologie, která měla slušný rozjezd, ale skončila dost bídně. První povídka, kdy holka slyší divný zvuky, měla celkem pěknou, strašidelnou atmosféru, druhá povídka z pitevny, byla taky ještě dost fajn, třetí botoxová, byla asi ze všech nejlepší, byla pěkně nechutná, krvavá a byla to celkem sranda, no a ty další už nestojí moc za nic a popravdě už teď, pár minut po skončení, si je nedokážu už vybavit. Co vím je, že každá z nich končila dost divně, a čím víc se blížil konec, tím víc ty povídky byly divnější a divnější. Na jedno zhlédnutí se to asi dá, ale moc nedoporučuji. (36. hodnocení, Full HD) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

1.Holce se v bytě ozývá podivný zvuk a jí z toho čím dál tím víc hrabe, což i díky vlastní zkušenosti docela chápu. Konec je hodně psycho. Slušné. 70% 2. Těhotná mrtvola tropí neplechu na pitevně. Parádní záležitost, která zaujme nejen výtečnou mrtvolou, ale i celkovou stylizací, která působila hodně děsivě. 90% 3. Příběh o tom, že s botoxem a silikonem by se to nemělo přehánět. Docela sranda, na kterou by se třeba Donatella Versace měla určitě podívat. 70% 4. Doktorka a pacientka se schizofrenií i traumatem z dětství. Režisérsky nic moc, ale na průměr to tahají herečky i samotný konec. 50% 5. Alegorické zpracování cesty za nevěrou. Alespoň tak jsem to pochopil já a jako takové se mi to líbilo. Zejména atmosféra feťáckého vagonu byla perfektní a vůbec bych se nezlobil, kdyby se kněz v budoucnu v nějakém tom béčku objevil. 80% 6. Divná bába a divná vnučka žerou syrový maso. Tohle jsem nějak nepobral. 30% 7. Tatík, děti, sekera. Hodně slušná halucinačka s několika vymazlenými záběry, v jejichž případě může režisér jen těžko tvrdit, že na ničem nefrčel. 80% 8. Nic moc. Partu mladých na chatě začne někdo prudit. Atmosféra vesměs nulová a nějakého vraždění si člověk moc neužije. Samotný závěr mi přišel jako zoufalost. 20% Zastřešovací historku procentuálně hodnotit nebudu, ale celkem ušla. Celkově se jedná o jednu z těch lepších antologií. Průměr tomu srážejí dva nepovedené příběhy. 60% ()

Reklama

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Od Australáků bych čekal víc syrovosti a brutality, no nic. Osm povídek spojených dohromady trochu nepovedeným způsobem, tedy trochu nepovedeným devátým příběhem. 1) **** Oceňuju snahu o temnou a zlověstnou atmosféru. Ještě někdy ve dvanácti by mi při některých záběrech nebylo příjemně. 2) *** Děsivost přibližování se oživlé mrtvoly je bohužel naprosto zmrvena nepochopitelně zvolenou groteskní formou 3) * Snaha o humor, která se ovšem u mne minula účinkem. Nevím, proč je tahle šaráda zařazena mezi horrorové příběhy. 4) **** Psychologizující děj, dvě zajímavé herečky, na kraťas dobrá práce, tři a půl. 5)*** Vatikánská agitka proti manželské nevěře a drogám. Slušná atmosféra, slušná pasažérská skvadra v metru, ale starej Bruna v sutaně příliš tlačil na pilu. 6) *** Hezká lolitka a odpuzující šílená babička. Příběh skoro žádný, ale vizuál a atmosféra ucházející. 7) *** Dédy a dvě dcerky, rodinná tragédie, symbolismus, šílenství, hodně povedený vizuál, tři a půl. 8) ** Parta krajně nesympatických retardů, kterým od první chvíle přejete co nejbrutálnější vyvraždění. Příběh ovšem skončí dřív, než pořádně začne. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Prvý príbeh o šibnutej v byte, bol nezmyselný a teda nič moc-1*. Druhý z márnice bol znepokojivý i mrazivý. Jednoznačne najlepšia poviedka za 4*. Trojka o botoxovych praktikách bol celkom vtipný, len škoda, že všetko podstatne sa odohrávalo mimo zaber- 3*. Štvorka o psychiatrické a jej pacientke mal silnú mrazivú atmosféru, len škoda, že nebol viac rozpovedaný, mohla to byt riadna divočina-3*. Pätka bola strašná nuda a kňaz vyzeral ako šialený Ibrahim Maiga- 2*. Šestka o mäsožravej babke bol úplne bez slov a aj nudný a nezaujímavý- 2*. Sedmička o otcovi, ktorému riadne preplo, len škoda, že všetko podstatné zas mimo zaber- 2*. Osmička o partii po ktorej niekto šiel, nevieme kto a ani čo to cele malo znamenať, ale aspoň mala svižnosť -3*. Slabučká antológia. Keby tých poviedok bolo menej a režiséri by sa nebalí i niečo ukázať a aj po obsahovej stránke by to malo hlavu i patu, tak by som tomuto súboru poviedok dal vyššie hodnotenie. Ale keďže sa jednalo len asi o dve solídne príbehy a ostatne nestali prakticky za nič. Tak len slabé 2*. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Priemerná hororová antológia, ktorá trpí problémom väčšiny týchto filmov, že niektoré poviedky sú fajn, niektoré zbytočnosti. Radšej by som videl horor, v ktorom sú povedzme 4 kvalitné ako 8 biednych. Prvá je o žene, ktorá počuje v byte divné zvuky, a zaujme predovšetkým psycho koncovkou. Ďalší je o príliš živej mŕtvole v márnici (tento sa mi dokonca páčil najviac). Tretí o ženských, ktoré robia všetko pre svoju krásu, až kým sa im to nevypomstí, bol aspoň krvavý a celkom vtipný. Potom už ide kvalita segmentov z kopca. Poviedka o psychologičke a schizofrenickej pacientke viac nudila ako bavila. Nočný vláčik, feťáci a desivý kňaz... celkom zaujímavé, ale nedotiahnuté. Priemerom by som nazval aj príbeh o babke s podivným jedálničkom. Predposledný siedmy sa mi páčil. Je o oteckovi a rodinke na farme, fotrík ma podivné vízie a začne mu kúsok drbať. Je to jedna z tých wtf častí, ale takéto srandičky môžem. Posledný o skupinke kamarátov na chate uprostred lesa už pokladám za zbytočnosť. Takže 1, 2, 3, 7 – celkom fajn, 5, 6 – priemer, 4, 8 – slabé. Na lepšiu trojku to vychádza viac-menej v pohode, ale ďalšie pozretie v budúcnosti nehrozí. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama