Reklama

Reklama

Robot-monstrum

(festivalový název)
  • Česko Robotí příšera (neoficiální název) (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mimozemšťan, vyzerajúci ako gorila s potápačskou helmu na hlave, mal za úlohu zlikvidovať všetko ľudstvo na Zemi. Svoje poslanie ale nenaplnil - 6 ľudí sa zachránilo. Jeho momentálnou úlohou je preto zamerať sa na nich a doviesť svoju misiu do konca. (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (185)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro milovníky pokleslé zábavy kdy i filmy Eda Wooda jsou vedle toho veledíla by to měla být povinnost. Pro někoho jasnej odpad pro druhé 5hvězdičková záležitost. Pro mě někde mezi. Ať tak či tak každopádně je to něco co stojí za to vidět ať už se v hodnocení přikloníte na jakoukoliv stranu protože něco takovýho se nevidí každej den. Mimozemšťan v kostýmu vyžrané chlupaté gorily s potápěčskou maskou na palici co chce zničit posledních 6 přeživších lidiček na zemi. A abych nezapomněl mihnou se tu i dinosauři. A hlavně je tu spousta bublin. To nejde popsat. To se prostě musí vidět. 3hvězdy ()

InJo odpad!

všechny recenze uživatele

Mistrovství světa ve filmařské naivitě a neschopnosti. Film extrémně špatný tím asi nejlepším možným způsobem - vůbec nic v něm nefunguje, ale divák při jeho sledování nijak netrpí. Naopak se po většinu času báječně baví tím, jak je to celé ve své snaze o vážnou apokalyptickou hororovou sci-fi půvabně hloupé, absolutně nesmyslné a hlavně nechtěně směšné. Rozhodně jeden z nejlepších nejhorších filmů všech dob! Krásných 0 % ()

Reklama

PanCitron 

všechny recenze uživatele

Jaj bylo tam snad úplně všechno co do správnýho SF filmu patří i nepatří (dobře často vyhrávalo to za druhý). Emzáci, Dinosauři, Bubliny, Svatba, Děti (to hlavně do SF nepatří), "Humor" a nechtěný humor... bohužel CSFD neumí dávát hodnocení "Něco mezi Odpad! a 5*" tudíž diplomaticky zvolím za 3. Bylo to zlé, ale neskutečně zábavné zároveň ()

wafc 

všechny recenze uživatele

Ed Wood hadra. Totální psajko! Tlustá gorila s potápěčskou helmou. Kluk v Converskách. Bublifuky everywhere. Přeepická hudba! Sen aka nejhorší konec alltime. Skutečně největší bizarnost, co jsem viděl srovnatelná jen s Plánem 9. Rok 1953 a Michael Bay brečí závistí. Každopádně počkejme až nám nezvdělancům Radek88 sdělí, jaká těžko pochopitelná skrytá tajemsví toto veledílo obsahuje. ()

Xeelee 

všechny recenze uživatele

[FOD 2014] Ten pocit, když filmový monstrum chodí před plátnem a diváci si hrají s bublifuky, který dostali před projekcí… Ještě že sem si dal před projekcí panáka se sérem proti účinkům kalcinátorovejch paprsků smrti, který vypadalo a nejspíš i chutnalo jako nealkoholickej Iron. Čistě logicky a bez emocí uvažující Romani nakonec nevyhubili posledních 6 přeživších Humanů ani diváky v sále. Taky vám začalo být líto toho vraždícího mimozemskýho monstra, který vypadá jako gorila s helmou z pravěkýho potápěčskýho skafandru s anténkami, když se tak nešťasně zamilovalo? BTW tak si říkám, že neutěšenejch postapo snímků s téměř vyhubeným lidstvem v 50. letech asi moc nevzniklo. Nádherně film vystihla Lindiště. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (8)

  • Režisér Phil Tucker neměl peníze na kostým monstra, a tak přesvědčil George Barrowse, aby si tuto postavu zahrál. Barrows totiž vlastnil kostým gorily. (Carter21)
  • Film bol uvedený v roku 1978 v knihe "Päťdesiat najhorších filmov všetkých čias" ("The Fifty Worst Films of All Time (and How They Got That Way)") od Harryho Medveda a Randy Dreyfussa. (Arsenal83)

Reklama

Reklama