Reklama

Reklama

Mafiáni

(seriál)
  • Slovensko Mafiáni na Slovensku (pracovní název)
Slovensko, (2015–2017), 12 h 55 min (Minutáž: 30–55 min)

Režie:

Tibor Szilvási

Hrají:

Marek Majeský (vypravěč), Milan Žitný, Jaroslav Ivor, Anton Heretik, Peter Majtán, Milan Lučanský, Peter Tóth, Daniel Vražda, Desana Dudášová (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(25)

Recenze uživatele pursulus k tomuto seriálu (2)

Mafiáni (2015) 

Konsistentní, Vomáčko.¬         Slovenští "Mafiáni" jsou seriálem o dvou řadách, druhá je známa také pod názvem "Súmrak bossov". Pojednává o historii organizovaného zločinu na Slovensku počínaje devadesátými roky, na jejichž začátku se rozpadla česko-slovenská federace, což v souvislosti s jiným vznikajícím právním prostředím byl spouštěč pro chytráky všeho druhu, kteří dovedně využívali zákonů ve svůj prospěch v neprospěch jiných. O těch, kteří tuto snahu přehnali a dostali se až za zákonnou hranici, je tento seriál. Natočeno dosti působivě s využitím dobových dokumentů, významnou část na hodnocení má také vlastní námět "podsvětí". Mezi oběma řadami není rozdílu, druhá je prostě pokračováním první. Moje hodnocení za obě řady společné je proto zcela konsistentní. ()

Súmrak bossov (2017) (S02) 

Mé hodnocení seriálu "Mafiáni" (druhá řada také jako "Súmrak bossov") je ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

Reklama

Reklama