Reklama

Reklama

Sekuriťák

všechny plakáty
Trailer 1

VOD (1)

Bývalý speciální agent a válečný veterán Eddie Deacon se v současnosti musí spokojit s prací sekuriťáka v obchodním domě. Už první noc ale nudnou službu přetrhne rozrušená 11letá dívka pronásledovaná ostřílenými gangstery, proti kterým má vypovídat u soudu. V budově se rozpoutá boj na život a na smrt... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (77)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Keď Ben Kingsley, ktorý je nižší ako vlastná manželka, prehlási: "Spálená zem! Nikto neodíde živý!", to mi hneď naskočí husia koža. Celý film je nakoniec o pretŕčaní sa Banderasa ako toho slušného siláka a aby sa ešte viac vynímal, tak mu tam nahodili kolegov, ktorí vyzerali menej nebezpečne, ako SBSkári v dôchodkovom veku, čo stoja v Kauflande. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Akčné béčko, ktoré sa na nič nehraje a dá divákovi presne to, čo chce vidieť - akciu. Krátky úvod v ktorom zúfalý Antonio hľadá prácu, hoc aj umývanie záchodov, aby nakoniec dostal ochranku v obchoďaku, potom rýchly strih a predstavenie (poriadne hnusného) dievčatka a hrdlorezov, ktorí sa behom 2 minút vysporiadali s celým konvojom FBI. Potom nasleduje osudové stretnutie - dievčatko zaklope na dvere a Banderas sa jej ujme. A samozrejme, tím, ktorý ľavou zadnou odrovnal profesionálov má existencionálne problémy v boji so 4 trkvasmi a jedným ex mariňákom, ktorí nie sú ani vyzbrojení. Logika adios a začína akcia, v ktorej skupinka nájomných zabijakov nie je schopná z 10 metrov trafiť svoj cieľ a zmocniť sa dievčatka. Ale aj tak je to lepšie ako napr taký Acts of Vengeance, ktorý bol zabalený do pseudo filozofických úvah. Slabší priemer, ale ako akčná jednohubka celkom ľahko stráviteľné. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Mám rád Banderase, má charisma a umí podat vynikající výkony, ale tahle jeho postava, mu nesedla. Nejde ani tak o to, že ta postava jako by vypadla z roku 1985, v tom roce se hrdinům, sami od sebe zacelili střelné i bodné rány, střepinám od výbuchu se dokázaly vyhnout i když stáli přímo před výbušninami a záporáci, to už předem vzdávali. Ale Banderasovi, to nesedne, mně se Banderas líbil ve třetích Postradatelných, mně se líbil v Nájemných zabijácích a samozřejmně Desperadovi. Ty postavy, co tam hrál sou šílený, sou nepředvídatelný, sou vtipný a hlavně sou to všechno silné charaktery, ale tahle nudná, plochá a ničím nezajímavá postava, ta byla jako žvýkačka, kterou už před vámi někdo měl a to je prostě fuj. Některé akční momenty sou fajn, ale ve výsledku, to nepůsobí tak agresivně, jak nám trailer nalhával, nezachrání to ani mlátička Cung Lee, tentokrát ne. Z těch všech charakterů, mně logicky nejvíc bavil Ben Kingsley (jak jinak, je to Ben Kingsley) a zbytek postav, frajírek, asiat co umí vyrobit bombu a srab, mi byli ukradený, byť frajírek překvapil. Ne, rozhodně ne, tohle Banderas nemá zapotřebí, fakt ne. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Sám jsem sekuriťák, tak jsem na to byl docela zvědavej a jakože pár dobrých momentů to mělo a nevím jestli já a moji kolegové z jedné nejmenované bezpečnostní agentury by jsme zvládli to co hrdinové tohohle filmu, ale jinak mě to spíš zklamalo. Po nadšení z výkonu v Postradatelných jsem se těšil na živelného Banderase, ale tady mi přišel takový unavený a bez šťávy jako by to celé odehrál jen z povinnosti. Kingsley se taky nepředvedl a když připočteme tuctovou akci vychází z toho podprůměrné béčko pásové výroby.35% ()

666Carnage 

všechny recenze uživatele

Kevin McCallister ze sám doma vyrostl šel do armády odjel na pár akcí a vrátil se jako Antonio Banderas. Šel pracovat do nákupního centra jako noční hlídač a co se nestane? Přijde svědět z ochrany svědků a komandu vrahů. A tak si tam pár hlídačů, kterým velí Banderas pobíhat jak chtějí, hrát si a začnou béčkové žně. Film je blbost ale já mam rád akční filmy a tohle trochu kopírovalo 90.léta takže mě to bavilo i když vím jaká kravina to byla. Ale takových filmů je teď málo a Banderasovi jsem to věřil. 65% ()

Galerie (74)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama