Reklama

Reklama

Kanodžo to kanodžo no neko: Everything Flows

(seriál)
  • Japonsko 彼女と彼女の猫 -Everything Flows- (více)
Trailer

Epizody(4)

Obsahy(1)

Příběh o mladé dívce, která se právě ocitá v nelehké situaci. Období jejích studií se totiž blíží ke konci, a tak si musí najít nějaké zaměstnání. Aby toho nebylo málo, tak se ze společného bytu stěhuje její spolubydlící, která si našla přítele a plánují společně svatbu. Mladá dívka zůstává v bytě sama spolu se svým černým kocourem... (Jeoffrey)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Minisérie o ničem, nicméně podána poutavě. Taková filmová jednohubka na chuť, jenž sice nezasytí, ale chutná příjemně. Příběh jedné dívenky překonávající jedno z důležitých životních období a její kočky. Pohled a pocity se nezaměřují pouze na dívenku, ale autor nám také ukazuje co v nitru prožívá černý kocour Daru. ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Makoto Šinkai ve svém původním díle dokázal do pár minut nacpat opravdu hluboký, velmi silný a místy i pochmurný příběh o vztahu jedné dívky a její kočky. Černobílá animace mu krásně slušela a krátká stopáž dokázala vytvořit opravdu hodně silný zážitek. O patnáct let později byl tento příběh vzpomenut a studio Lidenfilms přichází s podobně hlubokým příběhem na stejné téma, který však díky delší stopáži není již tak intenzivní a díky příjemné barevnosti i ty nejpochmurnější okamžiky nevyznívají skoro vůbec silně a temně jako u původního Makotova díla. Když to ale celé vezmu jen jako poctu panu Šinkaiovi a rozvedení jeho původních myšlenek, tak to vlastně vůbec špatné není. Atmosféru to má, příjemně to uteče a pro Makota jsou tam i nějaké ty vláčky. Jistě, původní dílo je unikát, ale i tahle verze se dle mého nakonec docela povedla. 6,5/10 ()

Reklama

Honza135 

všechny recenze uživatele

„NEROZUMÍM JEJÍM VYŘČENÝM SLOVŮM. ALE JSEM SI JISTÝ, ŽE MYSLÍME NA STEJNÉ ZÁLEŽITOSTI…“ Tento titul je televizní adaptací Šinkaiova filmu Kanodžo no Kanodžo no Neko, která byla zamýšlena jako prequel k původnímu krátkému snímku. Anime samo o sobě toho moc nepoví, nicméně děj je je divákovi představen v uvolněné atmosféře. Sledování se tedy dá považovat za příjemný myšlenkový odpočinek. V třiceti minutách je nám odvyprávěn příběh mladé slečny a jejího kocoura, kde slečna se snaží uspět a najít si solidní práci. Viděl jsem v ní i kus sebe, neboť ani já to neměl se zaměstnáním jednoduché. Dal jsem si tu práci a sehnal jsem si kompletní edici, co vyšla minulý rok ve Spojených Státech, se zhruba třicetiminutovou stopáží. Díky tomu jsem viděl rozšířený příběh mimo jiné o nultou kapitolu. A co v ní je? Na to si musíte přijít sami, přece vám to neprozradím... ()

Melios 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ ste videli originálnu verziu She and her Cat a prišli ste až sem ,nie je ,čo riešiť. Tých približne 20 minút ,čo na tom stratíte vám uplynie ako voda. Myslím si ,že po vizuálnej a obsahovej stránke je to lepšie ,ale veď viete - remaky moc neuznávam a tento moc nového nepriniesol. 4* Makoto je jednoduho génius. Pokiaľ sa vám to fakt páčilo kľudne si tam dajte tých päť hviezd ,ja zostávam u originálu... ()

Starletka 

všechny recenze uživatele

(Dost možná zbytečné) rozvětvení původního melancholického kraťasu, tentokrát s veselou, barevnou animací, která mi do celého příběhu (dá se toto slovo u Shinaie vůbec použít?) i atmosféry upřímně moc neseděla. Vůbec mi to celé přišlo na můj vkus až moc emočně vydírající. Ale co už. Původní kraťas je údernější. 7/10 ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama