Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scare Campaign je populárna televízna show, v ktorej tvorcovia strašia nič netušiace obete. Ich televízny program však začína upadať, pretože na internete vznikla skupina s podobným zameraním, ktorá má milióny fanúšikov. Scare Campaign tak dostane poslednú šancu, ktorú sa režisér rozhodne využiť. Posledná epizóda má byť natočená v opustenej psychiatrickej liečebni a má pomôcť udržať túto show nažive. Plánovaný priebeh sa však mení vo chvíli, kedy sa scenár vymkne spod kontroly. Finálna epizóda Scare Campaign bude naozaj hororom, na ktorý nikto nikdy nezabudne. (Marceloo)

(více)

Recenze (58)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Veliké překvapení. Ze začátku se zdá, že Scare Campaign bude spíše o lekačkách, ale ani náhodou. V druhé polovině se to rozjede v brutální, krvavou jízdu, jó přesně takhle to mám ráád. Potěší 80ti minutová stopáž, jeden z herců vypadá jak Mark Wahlberg a kromě teda toho parádního Gore, jsou tu i perfektní zvraty. Paráda ! Australané opět nezklamali. Doporučuji. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

SPOILERY Škoda toho debilního konce, protože jakmile se tam objeví ti zamaskovanci, už není o co hrát, jak to se všemi skončí je jasné a i když jsem pořád doufal, že na konci ještě přijde nějaký zvrat (třeba že si členové štábu udělali vlastní scénář a pomstili se režisérovi), tak bohužel nepřišel a tím pádem je to celé odhadnutelné, včetně těch zvratů, co se tam stanou. Napínavé je to ale od začátku do samotného konce, atmosféru to má silnou, postavám se dá fandit a většinou se chovají i celkem inteligentně, takže tohle všechno musím ocenit, protože tyhle pro horor důležité prvky jich dneska mnoho nemá. Gore moc nebylo, ale já ho beru spíš jako doplněk, ne jako nutnost. Evidentně bych se měl teďka začít věnovat hororům z Austrálie, protože za poslední měsíce většina těch nejlepších byla právě odsud. Objektivně je to jen za silné 3*, finále mě fakt naštvalo a kvůli němu bych se na to znova nepodíval, ale ta čtvrtá hvězda je hlavně kvůli chytré myšlence, kterou ani egoista Psychor nejspíš neobjevil a ve svém onanistickém komentáři nezmínil. Přitom zrovna on - soudě dle jeho vkusu, pokud není troll - by ji měl ocenit, jelikož je to celé o stále větším úpadku hororového žánru, který je čím dál tím víc založen na nulovém ději a samém násilí, než na chytrém příběhu a zajímavých zvratech. A kdyby k tomu tvůrci ještě nějak přidali i tupé lekačky, byla by ta myšlenka dovedena do dokonalosti. Slabé 4* ()

Reklama

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Přesně jak řekl jeden můj dobrý parťák: "Vůbec nic si o Scare Campaign nečti, nic víc si o něm nezjišťuj, dokonce nečti komentáře a budeš příjemně překvapen." Dal jsem na něj a myslím, že ten pacholek měl pravdu! Tudíž pojmu svůj komentář úplně stejně a aby jste si vychutnali tenhle horor v plné parádě, tak udělejte to samé. Můžu snad jen říct, že se to nejdřív jeví takto, pak je to najednou takovéhle a přitom je to takhle. Haha, vím, zní to na hlavu. Každopádně film má sympatickou stopáž a plyne sám od sebe, takže se není třeba bát nudy. Zábavný a nápaditý kousek. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Pukni, střevo! Roztékej se, skvrno krvavá... Bacha, vlevo! Neflákej se, mrtvý vyhrává." Skryté kamery viditelné z kilometru, neočekávané zvraty ještě překvapivější než padání listí v listopadu, potoky umělé krve domácí výroby versus řeky skutečné, průmyslově vyrobené umělé krve. Plus výchovný záměr, který z filmu čouhal jak youtuberské péro z gauče. Gilmour93 a Kovy prominou :-). V podstatě mě na tom bavilo spíš to odhadování, kterými břišními dutinami, ječícími hubami a půlenými mozky se bude (jen na zisk lajků orientovaný) scénář prodírat dál. Užil jsem si i zachytávání odkazů od protinožců na hororové filmy a postavy. Proto jsem váhal, jestli dát tři hvězdy, ale bát se nebylo čeho, protože nebylo o koho. Na hromadu střev můžeme přihodit i hlubokomyslné a nechutně uvědomělé dialogy tetrálně přehrávajících "obětí" s Příšerami, fakt krutopřísně hustými zlouny. Scary pindy. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

" Scare Campaign " má sympatickou stopáž a k tomu ještě docela svižný tempo, takže tu není moc prostoru pro nudu. Povedený jsou v tomhle kousku samozdřejmě i masky a našlo by se i pár solidních gore scén. Co mi ale zkazilo celkovej dojem je to kličkovaní v podobě " nečekaných " zvratů. Ty totiž nejsou tak nečekaný a pozornýmu divákovi brzo doklapne co bude dál. Přesto si myslím, že jde o solidní, krvavej a hlavně svižnej snímek kterýmu s klidným srdcem můžu dát 3 hvězdy. ()

Galerie (27)

Reklama

Reklama