Reklama

Reklama

Putování džunglí s Richardem Hammondem

(TV film)
  • Česko Richard Hammond: Dobrodružství v džungli (více)
Velká Británie, 2015, 2x45 min

Režie:

Graham Booth

Hrají:

Richard Hammond (průvodce)

Obsahy(1)

Richard Hammond si splnil dětský sen. Odjíždí do amazonských pralesů, aby v nich fotografoval takové exotické tvory, jako je například tříprstý lenochod, harpyje nebo růžoví říční delfíni. Setká se i s domorodými kmeny nedotčenými civilizací a pozná, jak důležitou roli hrají v moderní medicině rostliny pocházející z údolí Amazonky. Je také nucen konstatovat, že v důsledku mýcení pralesů se dostalo na pokraj vymření tolik zvířecích a rostlinných druhů, že je snad nelze ani všechny spočítat. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (5)

Madhuri 

všechny recenze uživatele

Bylo tehdy hrozně fajn vidět Richarda chvíli po skončení Top Gearu zase v TV. Skvělý dokument o pralese, nádherné záběry a fotky, vtipný Richard a pro mě jako jeho fandu bonus v podobě fotek z jeho dětství které jsem ještě neviděla :D . Chtělo by to aby Hammond začal zase dělat na něčem podobném, stojí za shlédnutí, dle mě. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Skvěle natočený dokument, ze kterého jsem si užíval každou minutu. Nádherné záběry, skvělé fotky a skvělý průvodce Hamster, ze kterého se to jeho nadšené přeneslo i na mě a který i tady perfektně prokazuje svůj smysl pro humor. Navíc Amazonie je nádherná a je tady zachycená opravdu překrásně. Nádherný, odpočinkový dokument, který rozhodně nezklame. Po prvním dílu jsem zvědav, jak bude výprava pokračovat, ale prvnímu dílu nemám co vytknout, 100%. ()

vinducha 

všechny recenze uživatele

Měl jsem pochyby jestli to malej Hamstr z TG utáhne celý sám bez těch 2 parťáků . A docela jo , pěkně se na to kouká , je to nádherně fotogenické prostředí a celé putování je pojaté tou klasickou zábavnou formou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama