Reklama

Reklama

Hellraiser III: Peklo na Zemi

  • Česko Zplozenec pekla 3: Peklo na zemi (neoficiální název) (více)
Trailer

Peklo otevřelo své chřtány a vpustilo démony do našeho světa. Když si zhýralý playboy P. J. koupí podivnou skulpturu, ve které lze rozeznat obrysy zvláštní lidské hlavy pobité hřeby, netuší, že tenhle netradiční kus umění mu navždy změní život. Poté, co je Pinhead oživen a přiveden do našeho Světa, musí mu P. J. vodit krvavé lidské oběti. Na stopu tajemství prokleté „Kostky“ se tentokráte vydává reportérka Joey, která se musí vypořádat se zcela novou skvadrou pekelných démonů. (Řitka video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (183)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

V třetím Hellraiserovi, který byl zjevně natočen s větším rozpočtem než předcházející dva, se opět setkáváme se starým známým Pinheadem, kterému se zde dostává mnohem více prostoru. Trojka je konvenční horor s dobrou atmosférou a některými opravdu vydařenými scénami (Pinhead v kostele...), prostě skvělá zábava, ale to je vše ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Neměnná zkušenost, že s počtem pokračování klesá i kvalita, platí i v tomto případě. Trojka je oproti prvním dvou dílům slabší, naštěstí však stále dost dobrá, balancující někde na hranici průměrnosti. Atmosféra už je dávno v tahu, což se kompenzuje ve spádu a v soustředění především na jatka. Nejpamětihodnější je asi scéna z kostela a vůbec celá druhá polovina filmu zachraňuje částečně dost velkou nudu z poloviny první. ()

Reklama

fcreading 

všechny recenze uživatele

Tentokrát sa režie chopil Anthony Hickox a nedopadlo to špatne naopak počíňal si velmi dobre i keď tento diel je už trošku akčnejší. Hneď na začiatku si kocku kúpi majiteľ baru ale je pokrytá soškou a potom zistuje že niečo vtom je. Po otvorený sa začínajú krvavé scény u ktorých sme zvyknutí ( pekne to rozbehol na diskotéke Pinhead krv striekala zo všadial). Nuda vôbec neprekypuje a po prvých dvoch častiach tu máme dosť solídne pokračovanie s trochou porciou gore. PS: Pinhead vtomto diely už nebude len na konci ale aj po celý film :). ()

iolaos 

všechny recenze uživatele

Pokracovani slavnych horroru sebou obycejne nesou neduhy nadstavovanych casti, ale az tak vyznamny kvalitativni odliv se zde nekona. Je ku prospechu, ze Hell on Earth nebyl pojat jako suverenni film, ale zachovava si jakz takz sounalezitost k celku predchozich Hellraiseru. S pribyvajicimi minutami se reziser snazi o vytvoreni pekelne atmosfery, coz se mu i dari, ale decentne rozehrany pribeh konfrontace reporterky s Pinheadem je lehce predvidatelny a neprinasi nic prekvapiveho ani po trikove strance. Nebyt techto nesvaru, mohl figurovat treti Hellraiser vysoko nad prumerem. 5/10 ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Přestože se mi první dva díly Hellraisera líbily, trvalo mi dva roky, než jsem se odvážil na třetí. Měl jsem už prostě obavy, že většina dobrých nápadů byla vypotřebována a teď už půjde jen o obyčejný slasher. První půl hodina je slibná. Líbila se mi tu ta záhadná atmosféra a byl jsem zvědavý, kam děj tohoto filmu směřuje. Nicméně pak se to nějak zvrtlo a nastalo zabíjení ve velkém, které mi tu připadalo spíš na efekt. O to horší mi přišel důvod, proč je tu tzv. Pinhead takový jaký je. Myslím, že po druhém díle ho měli tvůrci spíš nechat být a přijít s novou hlavní zápornou postavou. Nicméně když bych film nebral tak vážně, tak můžu s klidem říct, že se jedná o solidní béčkový horor, u kterého se alespoň nebudete nudit. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (14)

  • Poté, co Joey uvidí v televizi falešné zprávy, zavolá Docovi, aby si zapnul televizi na kanál 12. Když Doc přepíná, můžete mimo jiné spatřit scénu z předchozího filmu režiséra Hickoxe Voskové muzeum 2: Ztraceni v čase. (HellFire)
  • Původní americká verze plakátu k filmu nezobrazovala Pinheada, protože se věřilo, že je pro americké děti „příliš děsivým“. (HellFire)
  • Film získal Cenu publika na Bruselském mezinárodním festivalu fantasy filmů. (Terva)

Reklama

Reklama