Reklama

Reklama

The Love Witch

  • Slovensko Čarodejnica lásky (festivalový název) (více)
Trailer

Mladá čarodějka Elaine (Samantha Robinson) přijíždí po záhadné smrti svého manžela do malebného města Arcata. Je odhodlaná najít pravou lásku za každou cenu. Přestože její krása se nemíjí účinkem, její magie ano. Elaine shledává, že žádný z mužů, které svede, není dost silný na to, čelit svým emocím, na jejichž následky umírají. (Dementra)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (26)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Pretrpené. Tá hyperštylizácia si nadpriemer zaslúži; že vizuál vyzerá ako mix 70’s eurohororu s Bollywoodom. Keby mi niekto povedal, že rok vzniku je 40 rokov dozadu, uveril by som mu. Ale výrazne by to chcelo zmenšiť dĺžku, pretože je neúnosná. Skrátiť kludne o trištvrte hodinu by tomu skôr prospelo, jak ublížilo. ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Oceňujem celkové spracovanie tohto podivuhodného filmu! Natočiť v 2016 film ktorý vyzerá ako z minulého storočia, to chce trocha premyslieť. Preplácané tuctom čarodejníckych klišé, lektvarov a ich výparov či rituálov s naháčmi. Chcieť-nechcieť dopozerala som, však kto by povedal nie Elaine? Názov filmu je výstižný. Jediné čo mi vadilo, boli scény z letného slnovratu. ()

Reklama

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Film, k němuž vyjádřil sympatie David Fincher. Je to sice vypulírovaný retro, ale víceméně jde o výpověď dnešní emancipovaný generace chladnokrevných kurev. Hlavní postava je dokonalý robotický exemplář neživočišnosti a vypočítavosti. Chvílema zábavný, místama otravný, ale zároveň svym způsobem hypnotický brak. https://www.youtube.com/watch?v=Ll9af2WkVqE ()

Othello odpad!

všechny recenze uživatele

Přímý přenos z filmového pekla, který se nebojí postavit celou svoji existenci na dvouhodinovém opakování jednoho vtipu, který ani není však nijak zvlášť dobrý, natož originální. S ohledem na uznáním se kývající hlavy zámořských blogerů, nadšených z feministických přesahů jsem rád, že nemám vagínu, protože jinak bych si to šel okamžitě hodit. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Prvoplánově kýčovitá černá komedie z poněkud bizarní alternativní reality, od které jsem si hodně sliboval a na kterou jsem byl hodně zvědavý. Ale spokojený jsem jen napůl. Toporné herectví a strojené dialogy à la 50s jsou sice chvíli zajímavé i zábavné (úsměvné), ale kvůli zbytečně dlouhé stopáži s několika zbytečnými (nebo aspoň zbytečně dlouhými) scénami začnou po čase malinko nudit. Takže tenhle retro styl mi sice příliš nesedl, ale sedla mi dobře stránka estetická a moc se mi líbila Samantha Robinson, respektive její diblíkovité herectví, které mi neustále neodbytně připomínalo jednu mou veleoblíbenou ženskou filmovou postavu, a to Betty v Susan's Plan (dokonalá Lara Flynn Boyle). Jo a na "horror", "drama", nebo "thriller" fakt zapomeňte, tenhle film patří do úplně jiných škatulek. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (3)

  • Jedná se o jeden z posledních filmů, který byl natočen na původní 35mm film, kterým se točilo v 60.letech. [Zdroj: Wikipedia.org] (Dementra)

Reklama

Reklama