Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Paul má před svatbou s Karen a s přáteli pořádá mládenecký večírek. Vymění si klobouček ženicha s kamarádem Jimem, opije se a ráno se probudí vedle tanečnice Becky. Becky netušila, že je ženich. Karen je na cestě k Paulovi a Becky spěchá pryč bez kalhotek, které nemůžou najít. Později je Paul ukryje do nádržky na toaletě. Jim mu radí, aby Karen všechno zapřel. Je si jist, že Paul se s Becky už nikdy nesetká. Paulova eskapáda neunikne knězi Ferrisovi, který bydlí v sousedství. Když ale Paul jede do práce, narazí na Becky v budce na mýtu. Becky se objeví i na přátelském setkání obou rodin. Je totiž Kareninou sestřenicí. Paul se jí snaží vyhýbat, ale Karen je nakonec vzájemně představí. Oba dělají, že se neznají. Paulův bratr Pete vychvaluje Karen a může na ní oči nechat. Paul si s Becky chce znovu promluvit. Becky mu řekne, že brzy usnul a že mezi nimi nic nebylo. A slíbí, že nikomu nic neprozradí. Karen mezitím přijde na Beckyiny kalhotky, ale Paulovi se podaří z toho vymluvit. Na scéně se objeví Ray, bývalý partner Becky. Je policistou, má cholerickou povahu a Paula napadne. Dá mu kompromitující fotografie s Becky. Paul s Becky se vloupají k němu do bytu a odnesou si negativy. Ray narafičí do Paulova auta kokain a Paul je zadržen... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (55)

Oxytocin 

všechny recenze uživatele

Jedná se o zdařilou romantickou komedii. Nevím, čím to je, ale má svoje kouzlo. I scény, kde se nic nemluví jsou vtipné (např. když brácha snoubence popisuje, jak je jeho nastávající dokonalá a kámoš v pozadí nad řečí usíná a až mu padne hlava úplně, ...) a pak samozřejmě i lehkými žertíky jako když se otec snoubenky zeptá otce budoucího ženicha jestli hraje kulečník a on odpoví "Jestli myslíte, jestli si rád hraju s kuličkami, tak ano"... Mnohem více a horších filmů si zaslouží hodnocení, které aktuálně tento film má (48%). Příjemný a hezký film ze života :) ()

lucijelucije 

všechny recenze uživatele

Taková odpočinková blbinka. Příběh, tam vlastně ani není, vyvrcholení kýčovité a laciné. Přesto mi tento film zase nepřipadal nějak hrozný. Nudný pro mě nebyl, místy jsem se zasmála, a někdy člověk musí upustit od těch všech intelektuálních snímků, u kterých musíte nepřetržitě přemýšlet. Ulítlá, možná mírně podprůměrná, ale mě prostě ničím nepopudila.4/10 ()

Reklama

MoniqueM 

všechny recenze uživatele

Trapnost nad trapnost. Něco z toho by snad mohlo být humorné, ale vcelku žádná vtipná situace nebyla pořádně dotažená, takže to ve výsledku vyznívá dost na prázdno. Čekala jsem od toho rozhodně víc. Jedna hvězdička za Julii Stiles a jedna hvězdička za Selmu Blair. Doufám, že se holky k podobné zhovadilosti už nikdy více nepropůjčí. ()

venison 

všechny recenze uživatele

Sic ve vedlejší roli Julia Stiles, přesto mě na tuhle potrhlou podprůměrnou komedii zlákala ;-) A jako vždy byla perfektní.. Bohužel jenom ona.. Scénář neurazí, nenadchne a bohužel ani moc nepobaví.. Klasická zápletka se svatbou a těmi (ne)pravými, která samozřejmě (jak jinak) končí nepolámanými srdci a hepáčem.. Přesně ten typ filmů nad kterým nemusí divák moc přemejšlet - stačí, když sleduje hýbající obrázky ;-) ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 3/10 Hudba 5/10 Efekty 4/10/// +Julia Stiles -hroznej dabing hlavního hrdiny, pitomej scénář a našli by se další věci/// U tohoto filmu mě zaujal plakát a obsazení. Ovšem úroveň filmu je strašná. Je zde patrný křečovitý pokus z toho vytřískat co nejvíc, ale nedaří se. Nejvíce by to vystihovali slova jako trapné, pitomé, stupidní. Nejvíce je to patrné u chování postav, dialogů a různých scének z třetí pubertální. Je to škoda, herci mají rozhodně na víc./// Celkem 43%/// ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama