Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (546)

plakát

Klan Gucci (2021) 

Nemastné a neslané. Šíleně dloooouhé. Netuším, proč bych si to měl někdy v životě pouštět ještě jednou. Žádné bomba scény, kultovní hlášky. Z mého pohledu chyběla kvalitní a bombastická hudba, kterým by se filmu dodala šťáva.

plakát

Candyman: Ďábelský přízrak (2021) 

Více se jen kecá a natahuje děj. Minimum napětí a lekačky, kdy by jste chtěli odtrhnout zrak nebo vypnout zvuk. Slabý a podprůměrný téměř výhradně černošský film.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Skvěle jsem se bavil. Výborné záběry na detaily, zpomalené záběry akčních scén, absence cenzury ohledně krve,…

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Nudné a natahované scény a dialogy. Ztráta vazby na původní první díl. Absence humorných scén. Dlouhé a nudné. Film na jedno shlédnutí v životě a nikdy více.

plakát

Konzultant (2013) 

Z mého pohledu hodně natahované a vláčné. Prostě pomalý spád děje. Čekal jsem u tohoto hvězdami nabitého snímku s panem režisérem jiný nářez, který se nekonal.

plakát

Holky na tahu (2017) odpad!

Čekal jsem, jak holky budou pařit po barech, ale že se to stočí do úplně jiného tématu jsem nečekal. Trapný americký humor. Chce se mi zvracet. Nevtipné.

plakát

10 000 př. n. l. (2008) 

Film na jedno shlédnutí. Druhá půlka už je nuda.

plakát

Velký dar (2017) 

Dobrý Will Hunting v dětském provedení. Dojemné a vtipné momenty se střídaly v tomto filmu, který mě chytil za srdce.

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Na zhodnocení by mi stačilo slovo „zklamání”. Očekávání a radost z návratu kultovní série vystřídalo při shlédnutí nuda a ubohost. Ztráta času. Parodie na Matrix sérii.

plakát

Nejtemnější hodina (2017) 

Žádnou autobiografii jsem nečetl, ale ztvárněný Churchill na mě působí jako senilní a zmatený dědek, který by si měl hlídat hlavně svoje prdy a moč. Docela nuda.