Reklama

Reklama

The Possession Experiment

Trailer 1

Obsahy(1)

Keďže sa Brandon zaujíma o temné veci, zvolí si za svoj školský projekt exorcizmus. Spojí sa so spolužiakom a spolu sa rozhodnú vytvoriť projekt, ktorý môže finančne podporiť každý, koho zaujme. Brandon sa so spoločníkom ponárajú neustále hlbšie do temných cirkevných tajomstiev a keď zistia, že jeden zvláštny prípad exorcizmu sa odohral neďaleko ich mesta, rozhodnú sa zistiť, čo sa v roku 1994 naozaj na mieste stalo. S podporou záujemcov sa začína démonický experiment, ktorý prebudí zlo, ktoré sa v ich blízkosti skrývalo desiatky rokov. (Marceloo)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (25)

malylada 

všechny recenze uživatele

Kvalitních hororů spjatých s exorcismem najdete velmi málo a bohužel i v tomto případě se jedná o mizérii. Veškeré prvky působí amatérsky, jak herci, tak zpracování a jedinou pozitivní stránkou jsou vydařené videa, scény s exorcismem, kterých se objeví tristně málo. Je to škoda, neboť prvních deset minut vypadá opravdu dobře......3/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek má tři části - velmi dobrý vymítací úvod, kde sice není nic, co by žánrový fanoušek neznal, ale masky, efekty a střih jsou solidní, pak následuje nejdelší prostřední část, v níž student Brandon zlanaří Claye a společně začnou pracovat na projektu o exorcismu - spousta žvanění a FF, nu a pak následuje třetí část, kdy pablb Brandon dostane, co si zaslouží. Z původních dvou vytáhnu na slabší tři za - trochu pěkného gore, kdy utržená čelist a proražená lebka vedou, střeva ven jen téměř, a milosrdnou délku. Pokud nelítá ručka, pak je kamera obstojná. Lehce strašidelnou atmosféru mají rychle sestříhané brutální sny, vize a halucinace. Na jedno podívání OK. ()

Reklama

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Dá se říct,že jsou jasně vytyčené oblíbené žánry pro začínající umělce (čti ubožáky, co nemaj prachy) a těmi jsou Bigfoot, UFO a vymítání. Maník, co byl v tomhle filmu kameramanem, si nakonec řekl, že ušetří za rejžu a natočí si to sám, což možná byla první chyba a druhá, že scénář vytvořila bláznivá Mary. Popravdě fakt nechápu (a tenhle film je toho zdárným příkladem), jak někdo může tak zakurvit závěrečnou fázi a z jinak velice solidně působícího a dobře se rozbíhajícího filmu na klasické téma udělat totální sračku. Možná ne totální, ale smrdí hodně...nebýt totiž toho zběsilého finále, kdy se dozvíme mimo jiné to, že matka hlavního herce (mezi námi taky slušnej kretén) není jeho matka, tátův švagr je bratranec strejdy Tondy a ten v tom filmu vůbec nehraje, mohl to být zajímavý snímek, co nepotřebuje digi efekty, takhle bohužel..prostě dneska 9 z 10 filmařů, kteří mají na film pár dolarů, udělají tak bláznivé finále,nebo zápletku obecně,že je hotovo....................moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Keďže sa Brandon zaujíma o temné veci, zvolí si za svoj školský projekt exorcizmus. Spojí sa so spolužiakom a spolu sa rozhodnú vytvoriť projekt, ktorý môže finančne podporiť každý, koho zaujme. Brandon sa so spoločníkom ponárajú neustále hlbšie do temných cirkevných tajomstiev a keď zistia, že jeden zvláštny prípad exorcizmu sa odohral neďaleko ich mesta, rozhodnú sa zistiť, čo sa v roku 1994 naozaj na mieste stalo. S podporou záujemcov sa začína démonický experiment, ktorý prebudí zlo, ktoré sa v ich blízkosti skrývalo desiatky rokov. - Keď je človek fanúšikom hercov ako sú Bill Moseley, Kane Hodder alebo Tony Todd a nie tých trápnych Hollywoodskych celebrít, časom si zvykne na to, že je nútený pozerať projekty s velmi nízkym rozpočtom. Tento experiment je režijným debutom u hororu a nedopadol najhoršie. Za tému si zvolil najklasickejší hororový námet, čo je dosť chybné rozhodnutie, ale dá sa na tomto projekte postrehnúť snahu a mierne vykolajenie zo zabehnutého štýlu hororov s exorcizmom. Páčilo sa mi zasadenie na univerzitu a celkový moderný look. Postavy boli sympatické a snaha bola vidieť aj na práci s kamerou. Ako som už však spomenul, tie najdôležitejšie hororové sekvencie obsahujúce vyháňanie a posadnutie sú u týchto nízkorozpočtových hororov velkým problémom. Nepôsobia reálne a herci ich nedokážu zahrať presvedčivo. Napriek tomu tento projekt vôbec nie je zlým výsledkom po prvom kroku. Na ďalšom horore už režisér pracuje, takže ak bude téma zaujímavá, zrejme mu dám opäť šancu. + Bill Moseley + herec z Halloween II ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„The Possession Experiment“ není ani promarněná příležitost, tohle celkově moc příležitost nebyla. I kdyby se scenáristé snažili o lehkou dávku originality, stejně se to do snímku moc nepromítlo, no a zabití hereckými výkony už je poslední kapkou. Ty nejapné vtípky, které film provázejí, si tvůrci také mohli odpustit, protože na nich nic vtipného není. Spíše nudí, stejně jako zbytek filmu. ()

Galerie (39)

Zajímavosti (5)

  • Při seanci s Ouija tabulkou, je v čase 43:14 a chviličku dál, jasně vidět, jak herec táhne ruku vpravo, kam má jet ukazovátko na písmena. (Ace.A.T.L.)
  • Mezi závěrečné titulky je vložena ještě jedna scéna. (pornogrind)

Reklama

Reklama