Reklama

Reklama

Trosečníci

  • Velká Británie Swept Away (více)
Trailer

Obsahy(1)

Amber je hezká, bohatá a arogantní čtyřicátnice, která nemá děti a v ničem nenachází štěstí. Její manžel, hodný a pasivní Tony, by jí rád udělal radost a proto jí připraví překvapení dovolenou na soukromé lodi plavící se z Řecka do Itálie. Na palubu pozve ještě dva páry, ale věčně nespokojená Amber si svou agresivitu vylévá na všech nejvíc však na lodivodovi, který se jmenuje Giuseppe. Mladý rybář jen těžko snáší nadutost amerických klientů, a hlavně Amber, jež ho přesto přitahuje, má brzy plné zuby. Když však její vinou loď ztroskotá a moře vyplivne dvojici trosečníků na opuštěném ostrově, role se nečekaně obracejí. Teď je pánem situace Giuseppe a Amber je na něm zcela závislá (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (146)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tito ztroskotanci mě moc nebavili. Madonnu mám jako zpěvačku docela rád, ale jako herečka a hlavně v tomto případě byla doslova otřesná. Nevím, možná za to mohl nepříliš zajímavý scénář, nebo debilní postavy, ale já se u toho prostě nudil. To že si lezli navzájem na nervy, bylo sice pěkné, ale to že lezli na nervy i většině diváků, už tak dobré nebylo. Ještě že alespoň to prostředí bylo pěkné a bylo se na co dívat… ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vůbec jsem nevěděl, že Guy Ritchie někdy natočil takovou hovadinu. Madonna tady představuje solidní mrchu, která by po sobě nedokázala spláchnout ani zesranej hajzl. Do toho ztroskotá na pustém ostrově uprostřed Řecka, což je blbý samo o sobě, a ztroskotá tam s úchylákem, který ji chce a přitom jí nechce znásilnit. Chvíli to vypadá odporně a pak z toho vznikne láska. Film vysloveně blbej jak gumová kotva. ()

Reklama

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Ona je rozmazlená a prachatá a on je poskok na lodi, takže ona ho prudí a on jí nenávidí. Pak ztroskotaj a role se otočí, protože ona bez něj na opuštěnym ostrově nepřežije. A on si to užívá. No a pak k sobě pochopitelně najdou cestu. Takže Ritchie se ani nesnažil nic vymejšlet. Jakoby tušil, že něčeho složitějšího je pro Madonnu škoda. Ale chápu, že něco s ní natočit musel, protože to by pak nesměl přijít domu. No jo, jenže já bych radši přespával po zaflusanejch motelech, než abych pustil tohle do kin a ještě se pod to podepsal. Madonna je naprosto příšerná a to ve všech ohledech. Giannini jí celkem zdatně šlape na paty a dialogy psal někdo, kdo dá stěží dohromady abecedu. Ritchie to naprosto odflákl, ale chápu, že v oněch temnejch časech se asi na víc nezmohl. Ještě že už mu tohle období skončilo. ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že po tom co jsem o tomhle filmu všechno slyšel jsem očekával opravdu nějakou hloupou pitomost. Hloupá pitomost to sice byla,ale ne tak hrozná. První půlka byla celkem povedená a Madonna skvěle nesnesitelná,ale od první chvíle na ostrově se z filmu stala totální hloupost. Madonna přestala být nesnesitelná a začala se snažit hrát,což jí jako obvykle vůbec něšlo. Je vidět co všechno dokáže s člověkem udělat láska,že pane Ritchie? ()

sssssycak 

všechny recenze uživatele

Nepochopil jsem a asi nikdy nepochopím záměr Ritchieho natočit tenhle film. Jó, ženský holt dělaj divy. V porovnání s ostatní jeho tvorbou je to přinejmenším strašné, ne-li příšerné. Ale jinak existují stovky mnohem horších filmů, se kterými v porovnání to nakonec přeci jen tak strašný nebylo, takže ti to Ritchie odpouštím a budu dělat, jakoby tento film nikdy neexistoval a já ho nikdy neviděl. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (9)

  • Adriano Gianinni a Madona ziskali v roce 2002 za své výkony Zlaté maliny v kategorii nejhorší filmový pár. Madonna současně získala stejnou cenu pro nejhorší herečku. (Terva)
  • Jedná se o první a zatím i posledním společný snímek Madonny a jejího druhého manžela Guye Ritchieho. (hippyman)
  • Film sa nakrúcal na Sardínii a Malte. (JančiBači)

Související novinky

Guy Ritchie chystá comeback

Guy Ritchie chystá comeback

16.05.2007

Pro producenta vykročení neobvyklým směrem, pro režiséra naopak návrat ke klasice. To je RocknRolla, nový film Guye Ritchieho. Režisér kultovních britských gangsterek Sbal prachy a vypadni a Podfu(c… (více)

Reklama

Reklama