Plakáty
Betty (Betty Balfour), vzpurná a zhýčkaná dcera milionáře (Gordon Harker). Chce si vzít proti vůli otce za muže Jeana, který nemá peníze. Odjede do Francie a začíná žít z peněz otce, který má obchod se šampaňským. Otec předstírá krach své firmy. Betty nemá nyní přísun peněz, proto začne vystupovat v nočním klubu... (oficiální text distributora) -
Betty (Betty Balfour), které bohatý otec zakáže, aby se provdala za Jeana (Jean Brandin), letí jedním z otcových letadel nad Atlantickým oceánem, kde havaruje v blízkosti parníku, na kterém pluje Jean. Betty se zachrání, připojí se k němu, ale pohádají se a Betty se setkává s Theem (Theo von Alten). V Paříží prožívá Betty marnotratný život, ale je ráda, když se Jean vrátí. Přijíždí její otec, aby jí oznámil, že přišli o majetek. Jean odchází. Dívka se stále více sbližuje s Theem. Betty si najde práci jako číšnice ve vinárně. Jean Betty vyhledá a učiní jí nabídku, že zachrání jak ji, tak otce. (Pavlínka9)
Kulmon
Já jsem sice viděl film s hudebním doprovodem (což je soudě podle ostatních komentářů trochu problém), nicméně ani tak jsem nebyl uchvácen. Ba naopak patří Rozmary bohaté k tomu nejhoršímu co Mistr natočil. Ale jeho němou éru nelze zase tolik brát vážně (s výjimkou Příšerný host a Její zpověď). Ve zvukové éře poté vše nahradil a svými geniálními díly se stal (pro mne) nejlepším režisérem vůbec.(4.8.2009)
Flego
Príbeh je ako vystrihnutý z červenej knižnice. V spracovaní je však poznať Hitchov rukopis, ktorý sa ešte len rodil. Potešujúci fakt je, že vedel narábať s humorom, hoci s napätím je to tu biedne.(6.8.2009)
Wiliem
Poprvé jsem měl možnost sledovat němý film dokonce úplně bez zvuku a musím přiznat že to bylo docela trápení, veliká škoda toho, protože film to rozhodně nebyl špatný. Takto ale nemůžu jít výše, když navíc přihlédnu k nikterak výraznějšímu ději. 65%(11.6.2009)
hans500
Dobří herci, velmi dobrá režie, uspokojivá kamera. Jen škoda, že na DVD film nemá hudební doprovod.(28.1.2009)