Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh fiktivního českého letu na Měsíc začíná ve chvíli, kdy se ukáže, že tento všemi zapomenutý a důkladně vytunelovaný státní projekt je kvůli hrozbě likvidační pokuty od EU nutné bezpodmínečně dotáhnout až po triumfální moment, kdy národ u svých půllitrů bez dechu sleduje přímý přenos z přistání našich zlatých hochů (a jedné dívky) v cílové destinaci. (Česká televize)

(více)

Recenze (61)

mh.mail 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

20% — Tohle jako opravdu mělo pobavit? Tohle měla být satira? Nějak jsem ji v tom neviděl. Jestliže někdo v komentáři psal, že první díl byl slabší, ale už ve třetím se to rozjelo, tak vzhledem k celkové délce pěti dílů mi to přijde trochu pozdě. V tomto díle mě tak nakonec nejvíc pobavili Myšička s Hánou a jejich vulgarismy, ač vulgarismy ve filmu moc nemusím. První díl hodně slabý. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dohánění jednodušších produktů České televize pokračuje a znenadání jsem se trefil do komediálního seriálu, který nemá vtip jen v žánrovém označení, ale především jím disponuje napříč všemi pěti díly. První díl může někoho odradit a zajisté je tím nejslabším, má ale spoustu momentů, na které budete vzpomínat i samotném závěru seriálu. ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No je třeba přiznat, že kdo kouká poprvé, tak u prvního dílu bude dost možná dost kroutit hlavou, protože až do nástupu Myšičky a jeho vystoupení v TV tenhle díl nenabídne snad ani jeden povedený vtip, a furt se točí v kruhu okolo Sumce a jeho přeřeků a různých náhražek za kosmický výcvik, které ale nejsou moc povedené. Jakmile nastoupí dvojice Myšička - Hána, tak se to zvedne, a začne se ukazovat, kdo by mohl být tahounem seriálu. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Malé české dobýjanie kozmu v malom satirickom seriáli. Niektoré vtipy sú aj vydarené, ale žiadny nie je bombastický, skôr ide o taký trvalý mierny úsmev nad českou povahou a nevyhnutným rozkrádaním od ministra až po bezvýznamné figúrky. Prvý diel skôr slabší a keby som nevedel, že sa to má zlepšiť, asi by som ani nepokračoval. –––– Takže my budeme lhát, abychom nebyli potrestáni za něco, co jsme neudělali. Protože lhát je jistější, než říct pravdu? Pravda sice někdy bolí, ale zároveň je to nejbezpečnější most mezi vaším nitrem a okolním světem. Zkuste to! ()

Raphaell 

všechny recenze uživatele

První několik minut mě bavilo. "Paráda, střílí si to z český malosti, z věcí co všichni známe." Pak se to propadalo čím dál tím níž, až jsem ke konci zároveň sjížděl fotky na instagramu. Až moc "neuvěřitelné" herectví, příšerně umělé dialogy. Takže to nakonec samo spadlo do oné české "malosti", ze které si to na začátku utahovalo. Ale podle zdejších komentátorů je první díl nejslabší, takže tomu asi ještě dám šanci :-) ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Teplákové soupravy kosmického týmu jsou z Československé lidové armády 80. let 20. století. (sator)
  • V epizodě se posádka koukala na televizní reportáž, která běžela na kanálu ČT 42. V knize „Stopařův průvodce galaxii“ je 42 odpovědí na základní otázku života, vesmíru a vůbec. (steelrock)

Reklama

Reklama