Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická komedie o milostných peripetiích krásné Halley, kterou ve filmu ztvárnila americká popová hvězda Mandy Moore (Deník princezny). Je držitelkou několika cen MTV Music Award. Mladičká Halley po zkušenostech z několika milostných záletů dojde k závěru, že skutečná láska neexistuje. Velmi rychle se ale přesvědčí, že žádná teorie není dokonalá. Nejlepší kamarádku Halley si v této romantické komedii zahrála Alexandra Holden, známá to kráska ze seriálů Přátelé, nebo Ally McBealová. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (32)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Tak jakože romantická komedie, kde se furt řeší "něco". A přitom by stačilo být trochu míň sebestředný ;-) Ale jo, za shlédnutí to stojí při velmi, velmi nudném odpoledni, a když člověk při tom trpí, tak ho alespoň z toho u konce vytáhne tahle písnička, kterou si rád zanotuje :-) ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Teenagersky praštěný komediální guláš,který zas až tak legrační není a snaží se v podstatě tvářit jako reálný příběh.Přeslazený děj plný extrémě dobrých a špatných situací(a nic mezi tím),"krasavci" povrchním obsazením ho však z reality vyvádí.Nutno varovat před velmi odporným čaským dabingem ve videodistribuci,za to ale tvůrci filmu nemohou :-) ()

Reklama

triatlet 

všechny recenze uživatele

Film, který si hraje na drama (partnerské vztahy umocněné rodinnými vazbami), na komedii (babička kouřící marihuanu) i na romantiku (ústřední hrdinka čte Paní Bovaryovou). Celkově ale nepřináší nic nového a působí jako špatný díl z Beverly Hillls 90210. Hvězdička za hudbu. ()

Lilien 

všechny recenze uživatele

2 svadby, jeden pohreb, tehotenstvo, rozvod, láska ,dramatická autonehoda....tak v tomto filme sa za tých 90 minút udialo toho hodne. Otrasný scenár , nevtipné, Mandy Moore a ten jej priateľ vyzerali úplne tak isto ako dve ženy, alebo dvaja muži to záleží od uhla pohľadu. Samozrejme absolútne predvídateľne klišovité a samozrejme to skončilo happy.endom pre všetkých. ()

alambert 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že žádný extra zážitek na mě film vážně neudělal. Začátek vtipný, takže byste třeba čekali nějakou oddychovku. Pak smrt a svatby, stres a bůh ví co ještě. Film ale podlě mě nic moc nepřináší, prostě jen koukáte jak se jedna trochu praštěná holka trápí. A to ještě podlě mne Mandy Moore nijak zvlášť dobře nehraje. Akorát celej film litujete, že se na začátku ostříhala, protože pak vypadá mnohem hůř...:-D ()

Galerie (34)

Zajímavosti (4)

  • Automobil, který má ve filmu Trent Ford (Macon Forrester), je Honda Civic IV. generace, která se vyráběla od roku 1988 do roku 1991. (rainman93)
  • Mandy Moore si nechala ostříhat vlasy nakrátko, protože cítila, že se to pro roli hodí. Producenty to však moc nepotěšilo a nakonec udělali kompromis. Část filmu Mandy nosila příčesek, a potom ji nechali hrát v jejím novém sestříhu. (HappySmile)
  • Poslední kino-film, který natočila Nina Foch. (HappySmile)

Reklama

Reklama