Reklama

Reklama

The Grand Tour - Season 1

(série)
Komedie / Talk-show / Sportovní
Velká Británie / USA, (2016–2017), 13 h 2 min (Minutáž: 44–71 min)

Epizody(13)

Obsahy(1)

James May, Richard Hammond a Jeremy Clarkson jsou zpět v novém motoristickém pořadu. V první sérii Grand Tour se zúčastní vojenské operace, představí nám ekologická vozidla, procestují Namibii v plážových buginách, pokusí se vzkřísit korálové útesy a nakonec porovnají auta se vznětovými motory s elektromobily. (HellFire)

Recenze (4)

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Jediný motoristický pořad a jeden z mála pořadů vůbec, co sleduju, konečně získal mou obnovenou pozornost a po sáhodlouhých třech letech je první série zdolána. A moc se těším na zbytek, protože ačkoli jsem v automobilové branži velký laik, fascinován jsem byl téměř všemi reportážemi, pokusy či výpravami. Fakt dobrá práce. I když za fakt hodně peněz. [viděno na Prime Video] ()

BaT_M 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Top Gear s touhle bandou jsem miloval a miluji do teď. Je však tohle lepší? V některých ohledech určitě. Třeba rozpočet a více ofensivní vtipy, protože to už není pod rádoby slušným BBC. Co se týče staré party, tak je vše při starém. Skvělé narážky a vtípky, které jak jsem psal jsou teď ostřejší a to je jen dobře. Ale bohužel některé epizody jsou přece jen slabší. Třeba 10 epizoda, kde zachraňují korály. Tam přece jen ty vtípky moc nezafungovaly a o autech to tam zrovna taky moc nebylo. Naštěstí tyhle suché epizody jsou asi dvě nebo tři. Za mě je to i přes pár slabších momentů skvělá podívaná a je to rozhodně tisíckrát lepší, než to, co předvedlo BBC s těmi třemi nezajímavými pošuky v roce 2016. Za mě 80%. ()

Reklama

Reklama