Reklama

Reklama

Exorcista - Série 1 (2016) (série)


Kapitola první: Ať mé volání až k tobě dospěje (S01E01)

(epizoda)
  • USA Chapter One: And Let My Cry Come Unto Thee (více)

Obsahy(1)

Otec Ortega vídá v nočních můrách tajemného exorcistu. Rád by se s ním setkal a využil jeho zkušeností. Jeho samotného totiž žádá o pomoc matka rodiny, v níž se dějí zvláštní věci... (TV Prima)

Recenze (10)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bál som sa že to bude blbé. Zatiaľ je tam ale vyvážená dávka aj toho nadprirodzeného aj toho spirituálneho. Postavy sympatické. Finálne zjavenie za sprievodu pôvodnej hudbe potešujúce. Nechcem to zakríknuť, ale zatiaľ som pozitívne namotaný. ()

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Neviem. Cítiť z toho isté ambície/kvality, ale inak ma to príliš nebavilo. Napriek tomu prvá epizóda disponuje solídnou, znepokojivou atmosférou, po vizuálnej stránke je to pekné a z hercov ma dosť potešil Ben Daniels ako drsný kňaz Marcus Keane. Najpozitívnejší dojem ale zanechala zrejme až finálna scéna z podkrovia. Vôbec sa mi do tohto seriálu nechcelo (napriek slávnej knihe a kultovému filmu z roku 1973), nakoniec som si povedal, že symbolicky skúsim iba prvý diel, no ale napriek tomu, že nejde (zatiaľ?) o nič fenomenálne, je to dosť dobré na to, aby som dal ešte aspoň druhý. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Rozjazd trošku slabší ale ku koncu veľmi dobré. Zdá sa že to bude dobré vyplnenie medzi sériou Outcast. Rozhodne dám šancu aj druhej časti. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní díl nám v krapet pomalejším tempu představuje hlavní postavy příběhu. Otce Marcuse Keanea, otce Tomase Ortegu, Angelu Rance a její dceru Casey, se kterou se začnou dít divy. Děj se tedy pomalu rozjíždí a dává patřičné věci do souvislosti. Koncepce celého vyobrazení zůstává věrná původnímu filmu, byť je to tentokrát zasazeno do současnosti. Takže to vypadá, že podívaná bude fenomenální. Děsivé scény jsou na úrovni a po vizuální stránce vytvořeny velmi působivě. Jako úvod seriálového počinu, ne moc agresivním stylem, se tedy tento první díl jeví jako přijatelný. Případná touha shlédnout i díl druhý je zcela na místě. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama