Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sarah hrozí bezprostřední nebezpečí. S pomocí neočekávaného spojence Frank posune svou pomstu o úroveň výš. (Netflix)

Recenze (28)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Většinou se těším, až půjde triko dolů, ale tentokrát to bylo jiné. Jak si Frank oblíknul tu svojí sexy vestičku, věděla jsem, že jsme na správné cestě. Protože hlava s granátem je dobrej začátek k založení nového sportu. Kdo uteče, než bude zmasakrován, má bod. A hudba v díle byla zatím snad nejluxusnější. ()

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Absolútne premakaný a zároveň nemilosrdne krvavý masterpiece! Presne na niečo takéto (nič pre slabé povahy...) som od začiatku čakal. Naozaj žasnem, nedokážem nájsť ani jednu jedinú vec, ktorú by som tejto epizóde vytkol... "Remember, you are only human. You are gonna die." ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S prižmúrenými očami 70%, pretože dve veci. Prvá: Micro a dcéra. Druhá: Punisher likviduje. Kto uvidí, pochopí. Nie je to seriálová udalosť roka, ale tieto dve pasáže sú veľmi silné, dobré. Akurát mi nesedelo, že Micro podľa vlastných slov už ako decko zašíval zvieratá, ale keď minule Franka zašíval jeho kamoš z vojny a Micro mu asistoval, takmer odpadol už pri pohľade na krv. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doposud nejlepší díl. Totální jatka. Sekvence v továrně over the top, zároveň by mohla fungovat jako referenční pro téměř všechny akční režiséry. Podobně jako ta v Heatu funguje pro heist movies. Punisher si konečně nandal kevlar s lebkou a lítají hlavy, střeva a kulky snad ze všech možných zbraní. Navíc se do toho umí Bernthal fantasticky položit herecky. ()

David.Darco 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tu už končí všetka sranda. Vidno že séria pomaly, ale isto kráča ku svojmu koncu. Dočkali sme sa zatiaľ najbrutálnejšej akčnej sekvencie. Spoločne s Kandahárom a Gunnerom aj najlepšej. No a tento krát sme sa dočkali aj veľmi milého prekvapenia. Kruh sa uzatvára, karty sú viac-menej rozdané. Je čas na showtime. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama