Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Frank se přizná k zásadní věci. Sarah po přestřelce neví, čemu věřit. Rawlins se chystá vyřešit celou věc jednou provždy. (Netflix)

Recenze (31)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Môj priateľ umiera." Spoilery. Fakt mi tam pár vecí brutálne nesedelo (tak čo vlastne Billy Russo chcel? Zabiť Rawlinsa? Ak áno, prečo to neurobil sám? Ak nie, prečo prerezal putá Frankovi? Nie, prepáčte, ale vážne to nedáva zmysel.), ale ako celok príjemný, ľahký nadpriemer. Zatiaľ jednoznačne najkrvavejšia pasáž prvej série, miestami je toho naozaj už moc a doslova sa to topí v krvi. Zvláštne mystický punc tomu dodávajú scény s manželkou. "Som doma." ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znovu jsem hodnotil pěti kousky, přestože dostávala logika chvílemi po čuni víc než Frank Castle, a to už je co říct. Výsledek střelby do vlastních řad byl navíc krajně průhledný a Frank toho snesl víc než T- 700, ale i tak jsem se rozhodl všechny nedostatky přehlédnout, abych mohl ocenit akci i parádní atmosféru. ()

Reklama

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nestáva sa mi často, že by som mal potrebu vyjadriť sa v nejakom seriáli ku dvom hneď po sebe idúcim epizódam, ale v tomto prípade mi to nedá, mám obrovitánsku potrebu k tejto časti niečo napísať... Takisto ako v prípade jedenástej epizódy, aj tu sa jedná o brutálny majstrštyk... Ak vám doteraz prišiel tento seriál nudný, tak záverečná sekvencia tejto časti vám to bezpochyby vynahradí. Ten pocit, keď vidíte Franka Castlea ako vstáva z popola a chystá sa pomstiť za všetko svoje utrpenie je pre mňa slovami neopísateľný! Celý čas som všetko dianie iba sledoval s otvorenými ústami a nad ničím iným ako tým, čo sa predo mnou práve odohráva som nepremýšľal... Jon Bernthal je bez diskusie herecká extratrieda... Nič nemusí hovoriť a aj tak vidíte v jeho očiach emócie a utrpenie celého sveta (stále sa však jedná o brutálnu "drsňárnu", takže nič pre slabšie nátury...). Všetko je tu dokonalé, niet sa čo čudovať, že toto je percentuálne najlepšia epizóda celého seriálu... "Goddamn Frankie. I love to watch you work." ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi nejlepší ukázka toho, co Frank znamená a za čím si stojí. Každý má dostat, co si zaslouží. Jednoduchý kodex, nemožné provedení. Všichni okolo Punishera si začínají uvědomovat, jak funguje systém a že ne vždy je spravedlivý. Epizoda je také výbornou ukázkou jak emotivní tento příběh o osamělém mstiteli může být. Diváka veme až na hranu, kdy si možná řeknete, že některé věci jsou až příliš. Ale vidět tu fyzickou bolest je nutné. Pro mě nejlepší díl první sezóny. ()

BaronMartin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILERS! Nejlepší epizoda Punishera zatím? No, je to dost možný :D Než se taky vyjádřím k tomu, co zde úplně všichni opěvují, tak musím zmínit tu osobní a konverzační stránku tohoto dílu, která je taky skvělá. Dynamika mezi Frankem a Micrem se dostává na nový level a finální moment, kdy Micro drží umírajícího Franka je výborný. Microvo setkání se zbytkem rodiny je též skvěle zpracované. Nejlepší dynamiku zde ale určitě má Frank s Billym. Jejich rozhovor o smrti Frankovy rodiny je jedna z mých nejoblíbenějších scén celé série a v této epizodě jsem konečně poprvé ucítil, že Billy jako záporák by mohl být dost super. Je to sice trošku pozdě, 1 díl před finálem, ale lepší pozdě než nikdy :D A taky se mi líbil nápad Frankových snových sekvencí o jeho mrtvé ženě. Každopádně, teď už k samotnému zlatému hřebu večera. Celá sekvence s Frankovým mučením je naprosto fenomenální. 100% se jedná o nejbrutálnější scény v celém MCU, vidíme zde brutální násilí a tuny krve a tahle celá část naprosto každému prostě musí vynahradit i ty slabší díly, které se mnohým nelíbily. Na druhou stranu si říkám, že je až nelidské, co všechno ten Frank přežije :D Každopádně, Rawlinsova smrt je určitě jedna z nejbrutálnějších a nejznepokojivějších filmových smrtí, co jsem kdy viděl. A moment, kdy mu Frank strká prsty do očí, což je asi 10 vteřinová scéna bez střihu, je extrémně těžký na sledování :D Upřímně by mě hrozně zajímala reakce někoho, kdo nikdy neslyšel o existenci nějakých Netflixovských Marvel seriálů a zná jenom MCU filmy a Disney+ seriály :D Protože si myslím, že nejenom tahle scéna, ale celý tento díl je dost silný kafe i pro lidi, co mají nějaké ty drsnější seriály nakoukaný, natož pro běžné fanoušky MCU :D Skvostný díl, akorát se bojím finále, jelikož co si budem, ty Netflix moc nedává. Většinou jsou hodně rychlé a antiklimatické, tak snad to zde bude lepší. Hodnocení: 86% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama