Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V zoufalé snaze utéci náhlé pandemii se Andy (Martin Freeman) a Kay (Susie Porter) schovávají na hausbótu s jejich jednoroční dcerkou Rosie. Stanou se ale oběťmi útoku, při kterém Kay zemře a Andy je infikován a zbývá mu jen 48 hodin, než se transformuje do jednoho z těch, kterým se tak dlouho snažili unikat. Andy se proto sám musí vydat na riskantní cestu k nalezení nového opatrovníka pro své dítě. (Eleazar)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Atmosférické a pomalé, spíše zombie drama než thriller. Výbornej Martin Freeman, hodně chození v australské přírodě a pár nemrtvých. Nepříliš objevný scénář, který to skutečně originální čerpá akorát ze svého původního stejnojmenného kraťasu, vyvažuje originální zasazení do australské pustiny a poklidně pochmurná atmosféra. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Začátek je velmi působivý a celkem jsem se i nemohl dočkat jak to celé dopadne no nakonec tahle pandemie zombie byla dost ne že jen divná ale slabá, herecky jsem nebyl moc spokojený protože se mi tam Martin prostě nelíbil a prostředí začalo být nudné což je škoda protože jak říkám začátek mě nakopnul. Post-apokalypticky svět by měl přeci jen nabídnou mnohém víc. A to kraťas byl slušný dost. ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

"Cargo" je podľa mňa dobrou drámou vo svete zombie. Neviem či budú všetky názory tak optimistické ako ten môj, no myslím si, že dokázal na malom mieste ukázať veľmi veľa a dobre sa to sledovalo. Tempo je síce miestami trošku pomalé, no vôbec mi to nevadilo. Martin Freeman je podľa mňa vynikajúci v hlavnej role a jeho vzťah s dcérou je tu zobrazený nádherne. Je skutočne rozhodnutý ju zachrániť, prejde s ňou veľké množstvo kilometrov a je ochotný bojovať. Napriek tomu, že sa pomaly mení na zabijaka, ktorý čoskoro nebude vedieť myslieť. A funguje to podľa mňa veľmi dobre. Nemyslím si, že je to pre fanúšikov hororov, no film nemá také elementy, ktoré by ho tam mohli nejako výrazne kategorizovať. Miesto toho sa sústredí na vzťah medzi otcom a dcérou, kde je srdce filmu a myslím si, že je to správne. Osobne som mal síce pocit, že možno to mohlo byť miestami trošku drsnejšie, tak nechýbalo mi nejako moc nejaký gore alebo niečo podobné. Ako som povedal, film sa sústredí na to, čo sa má. Miestami možno potom pôsobí trošku natiahnuto a možno zombies alebo práve infikovaní vyzerajú trošku moc zdravo, no to sú asi také jediné väčšie problémy, čo som s filmom mal. Bavilo ma to, sledovalo sa to dobre a je super vidieť niečo, čo má aj trošku originálnejšiu zápletku. Ak teda chcete vidieť zombie drámu, myslím si, že tento film je dobrou voľbou. Hodnotenie: B+ ()

Sayko 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k velmi známému herci Martinu Freemanovi jsem čekal pořádnou podívanou, ale té jsem se nedočkal. Herecký výkon Freemana byl samozřejmě výborný, toho prostě žeru.. ale celkově mi film přišel takový, mdlý. O pandemii jsme se nic nedozvěděli a "zombie" se objevovali, když to rejža zrovna potřeboval. Příběh tedy utahaný, nic moc neříkající, ale výběr destinace na jedničku, jelikož pokud nemáš prachy na CGI města, zajeď do Austrálie, tam to vypadá vylidněně dobře. No, takový průměrný film, v kině by to byl určitě lepší zážitek. Znovu už bych se nepodíval. ()

Forsberg11 

všechny recenze uživatele

Až na skvelého Martina Freemana za veľa tento film nestojí. O nemŕtvych tu takmer vôbec nejde. Ich útoky sú len sporadické a málo desivé. Najväčšiu hrozbu snáď predstavoval ten austrálsky upotený vidlák Vic. Bohužiaľ len priemerná záležitosť, ktorá zapadne prachom rovnako ako množsvtvo iných novobobých zombie hororov. Aj kedˇ v tomto prípade sa o horore dá hovoriť len veľmi ťažko. 55 %!! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Malou Rosie „hrála“ dvojčata Lily Anne McPherson-Dobbins a Marlee Jane McPherson-Dobbins. (Masai)
  • Ve scéně, kdy se Andy (Martin Freeman) baví s Lorraine (Caren Pistorius) a má před sebou malou Rosie, tak ji ohrne klobouček. V dalších scénách má ale Rosie klobouček zase v normálním stavu. (Sayko)

Reklama

Reklama