Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování snímku Kickboxer: Vengeance (2016) se hlavní hrdina Kurt Sloane (Alain Moussi) musí vzepřít intrikám zákeřného mafiána Thomase Moora (Christopher Lambert), který zapříčinil i to, že se Kurt ocitl ve vězení. Aby Kurt zachránil sebe a svou milovanou, musí se utkat se svým doposud nejnebezpečnějším protivníkem. Šance hlavního hrdiny jsou mizivé a Kurt nevěří, že by mohl v boji proti Mongkutovi (Hafþór Júlíus Björnsson) zvítězit. Poslední Kurtovou nadějí je mistr Durand (Jean-Claude Van Damme), který vždy při těžkém výcviku dostal z Kurta to nejlepší! (upson)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (63)

upson 

všechny recenze uživatele

Pokračování vyhnané steroidy a patosem.....teda hlavně steroidy. Miluju tyhle béčkový vypalovačky. Být to před lety na VHS, dnes by z toho byl kultovní hospodskej výplach na téma "pamatuješ si na tu rubačku, ve který hrál Van Damme". Bohužel dneska se tohle bahno točí jako na běžícím pásu a za pět let na tuto otázku odpovíte....a kterou rubačku myslíš? Ta co měla na CSFD 35% nebo odpad? :-D :-D Za mě jasných velmi zkreslených 90% z nostalgie k ošoupaným VHS-kám. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Ten film je samozřejmě totální pitomost, co fungovalo v osmdesátých letech už nefunguje, tak se tvůrci snažili udělat něco neuvěřitelného, povolali godzillu - (Hafþór Júlíus Björnsson) a když je scénář zcela o ničem tak ta závěrečná bitka se mi prostě fakt líbila... Samozřejmě potěší i Mike Tyson a JCVD, kam se hrabe Tong Po ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Decentně vyvanulý bojový sprej, po jehož aplikaci se všichni začnou rubat. Což je divácky zábavné. Jean-Claude Van Damme už kolikátou sezonu produkčně živí svoji slavnou značku Kickboxer, už neví, co by pro její vzkříšení udělal extrémně blbého, tak tentokrát je z něj slepý mentor/mentál s dýmkou a směšnou hučkou. Angažmá si už podruhé za sebou drží Alain Moussi, profesí kaskadér a muž jednoho výrazu a desítek kopů a úderů. Navazuje se tam, kde se minule skončilo. Hrdina Kurt Sloane (v hojně užívaném příjmení Sloane už začíná být solidní zmatek) je nejdříve v thajském vězení, kde je pravidelně lynčován (působilo to nechtěně úsměvně, jako nějaká parodie na vězení) pak zase venku, načež v rámci udělení svobody pro ústředního hrdinu skončíme v bojové sluji, kde dojde na dlouhé mlácení se s téměř dvoumetrákovým pořízkem jménem Mongkut. Na mě tak těžkotonážně nepůsobil, možná jen můj blbý odhad, nicméně budiž. Film nás spolehlivě svým jednoduchým a přímočarým pojetím přenese do doby, kdy po fotbalových trávnících běhal Ronaldinho (účinkuje zde mlčky), v ringu boxoval Mike Tyson (také je zde k vidění), o Christopheru Lambertovi se psalo jako o charakterním herci (také zde podivně šaškuje coby zákeřný padouch) a Van Damme byl hvězda. V té době byla po těchto filmech velká poptávka. Konkrétně tenhle by byl hodnocen dobře. Jenže dneska už jsou jiné trendy, bojovníkům na plátně není přáno. Co z toho vzniklo tentokrát? Film je po povrch napěchován pěkně nasnímanými i choreograficky odvedenými bitkami, jasnou předvídatelností a sympatickou partou kolem hlavního strůjce projektu Van Damma, s jehož kickboxerským "rebootem" se lačný divák minimálně ještě jednou shledá. Tak mu to přejme. 7/10 ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Takže asi takhle: Je to lepší než předchozí díl. Je tu plno soubojů a dle mýho velmi dobrých. Jsou přehledně natočený a poměrně intenzivní. Občas jsou zpomalovaný, ale ne tolik, aby to diváka nějak prudilo. Alespoň mně to nevadilo. Na to že má film 105 minut čistýho času, tak vůbec nenudí. VanDamme i Lambert jsou na plátně dost často, takže nejde ze strany producentů o trapnej podvod na diváka. Film dějově samozřejmě kopíruje mraky podobných filmů, kdy se zdá protivník nepřekonatelný a nakonec od kladnýho hrdiny dostane na prdel, ale s tím se člověk musí smířit. Samozřejmě chápu, že kdyby to natočil Florentine, můžou se tu z toho povinně všichni zvencnout. On totiž kdyby Flolentine natočil šachovou partii dvou paraplegiků, dočteme se tady, jak byla choreografie jejich soubojů lahůdková. No nic, za mě slušná zábavná arénovka. ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

tyson je fakt hrozne fajn...hvezdy z ufc taky, kort kdyz je tam kosi takovejhle jouda..dostal by jeden lowkick od werduma a sel by na houby.. :D souboje celkem fajn..scenar kostra filmu je snad nejvetsi debilovina ve fighterskych filmech co je..bylo by to asi na 2hvezdy za souboje a ufc stars jinak asi 1nebo odpad..je to fakt spatny ()

Galerie (25)

Zajímavosti (6)

  • Při závěrečných titulcích běží v malém okně na levé straně záběry z natáčení. (Rominator)
  • Vo filme sa objavil šampión organizácie GLORY v ťažkej váhe Holanďan Rico Verhoeven. (Patrik200s)
  • Jednu malou roli si zde zahrál i legendární fotbalista Ronaldinho. Při výcviku střílí na Kurta (Alain Moussi) míče. (Likan7)

Reklama

Reklama