Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jamal Jeffries je basketbalová hvězda, která září na hřišti i v soukromí - má štěstí při zápasech i u dívek, ale nic netrvá věčně. A tak se stane, že vypadne z ligy a bude potřebovat víc než jen dobrého agenta, aby se dostal zpátky. Bude muset vzít rozum do hrsti, bude potřebovat nový tvůrčí přístup ke hře a navíc se musí naučit, který odstín rtěnky je právě moderní. Jamalovou jedinou možností totiž je průnik do ženské ligy - mezi basketbalistky. A tak se na scéně objeví Jawanna Man. V komediální dvojroli se představuje Miguel A. Nunez jr., režii má Jesse Vaughan. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (44)

Colour 

všechny recenze uživatele

Dívať sa na holý zadok hlavného hrdinu uprostred basketbalového zápasu mi neprišlo vtipné, potom ho, čuduj sa svete, vykopnú z ligy a čuduj sa svete, aby neskončil na ulici, začne hrať v ženskej lige. Humor ani humorom nebol, mužov prezlečených za ženy vo filmoch bolo už milión... A keď sa muž Juwanna ešte aj zamiloval do kolegyne, väčšie klišé už ani nemohlo byť. Narážok na sex a transexualitu je tu plno, bohužiaľ ani jedna nie je vtipná. Nikdy nepochopím, na čo sa vôbec takéto braky točia. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jamal Jeffies je vrcholový basketbalista, možná nejlepší v celé lize. Jenže jinak je to nevychovanej spratek, který si o sobě myslí že je king, a podle toho se taky chová. Až jednou přeteče pohár trpělivosti, a je z ligy vyloučen, je mu zabaven všechen majetek a opustí jej přítelkyně. A protože nic jiného než basketbal neumí ... je nahranej. Jenže dostane nápad - převleče se za ženu, a zkusí hrát basketbal v ženské lize.... A z toho plyne hromada vtípků, trapasů a nekdy i nechutností... A toť vše - není to oskarovej film, a na hodinku a půl zabavení to stačí.. ()

Reklama

blackJag 

všechny recenze uživatele

Další ze zástupu případů úplně zbytečně zaplácnutého materiálu. Ve filmu není jediný vtipný moment a to tu mluvíme o komedii. Autoři se sem tam snaží použít i nějaký ten nechutný trik jako krkání, prdění a nevyholené ženské podpaždí, ale člověk na to jen zírá a čeká kdy přijde pointa. A ona nepřichází, protože pointa celého filmu je asi v tom, jak nebýt vtipný. Celé je to od první minuty hrozně průhledné, což by nebyl takový problém, kdyby to nebyla táák strašná nuda. Od tohoto ruce pryč. 10% ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obasazení 5/10 Děj 6/10 Hudba 6/10 Efekty 5/10/// +je to "šílená" sranda a úchylná zábava, občas hudba, proměna hlavního hrdiny -hlavně ze začátku to působí levně a trapně/// Jméno Jamal Jeffries si budu pamatovat hodně dlouho. Jednak zní zajímavě a potom ve filmu zazní často. Přiznám se příběh mě docela oslovil a zajímal. Sice zpočátku jsem se na samotný film tvářil všelijak. To z toho důvodu, že na první pohled vypadá jako každá tuctová a trapná černošská komedie. Jenže tentokrát to tak špatné nebylo. Docela dobře jsem se bavil a občas jsem měl problém aji od filmu odejít. Prostě oddechovej film, který není až tak trapnej./// Celkem 56%/// ()

nolme 

všechny recenze uživatele

Ano ztřeštěných filmů, kde se pod vlivem událostí chlap začne vydávat za ženu, aby něčeho dosáhl je už hodně a mám pocit, že tohle téma už je v současnosti dokonale vyčerpané. Ale i tak jsem se vážně bavila. A zrovna Nunezovi bych to (že je žena) s jeho jemnými rysy sežrala. V jiných filmech jsou muži v převlecích průhlední, ale u něj to nebylo tak divné. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama