Reklama

Reklama

Skutečné vraždy: Záhada starého domu

(TV film)
  • Kanada The Julius House: An Aurora Teagarden Mystery

Aurora se rozhodne koupit dům, ze kterého před 4 lety záhadně zmizeli otec, jeho manželka i dospívající dcera. Policie případ uzavřela, a tak se musí pátrání ujmout Aurora a její klub... (TV Prima)

Recenze (5)

blackrain 

všechny recenze uživatele

To dá rozum, že když si koupím starší dům, takže bude mít nějakou minulost a pokud budu šťoura, tak budu kolem toho čmuchat. Bohužel, typicky kanadské. Tohle bylo moc zajímavé téma, ale moc zdlouhavě zpracované. Klasická televizní detektivka na hnusné odpoledne a kavičku k tomu. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Herecké výkony aka zamilovaný seriál z TV Barrandov, přesto hlavní zápletka byla zajímavá. Sice místy nelogická a hlavní nit nahrává scénáři, aby to postavy měli lehčí, ale dokázala zaháčkovat, to rozhodně ano. Celkem příjemná záležitost, ale jen na jedno zhlédnutí. ()

Peabody

všechny recenze uživatele

rutinní whodunit s docela zajímavými identitními záměnami, bohužel většina se odbývá naprosto nezajímavými hereckými výkony ve stylu soap opera - tedy řeknu si repliku a jdu si pro honorář. Vysmátý Murdoch je docela srandovní, hlavní hrdinka mne taky nenaplnuje nadšením (jakkoli oba patří k tomu lepšímu). Prostě odpolední TV detektivka pro dámy u kafíčka. ()

meda2016 

všechny recenze uživatele

65%. Třetí příběh už nastolil záhadu nevyřešeného zmizení tříčlenné rodiny. Lehce brnkal na psycho, kdy se konečně objeví aspoň jedna mrtvola. ... Nový přítel je známý že série Murdoch - opravdu chvílemi připomíná voskovou loutku. Auroru v příběhu doplňuje ale nepřebíjí. ... Řešení snad i uhodnete a proto neztratíte zájem. ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama