Reklama

Reklama

Červený trpaslík - Série 1 (1988) (série)


Čekání na Boha (S01E04)

(epizoda)
  • Velká Británie Waiting for God

Obsahy(1)

Lister zjistí, že kočičí rod, který se na lodi vyvinul z jeho milovaného Frankensteina, jej uctíval jako Boha – a když jde po stopách Kocoura, najde dokonce i svého umírajícího velekněze. Rimmera zatím zaujalo UFO, které se Holymu podařilo chytit a uložit do karanténního prostoru a v němž tuší důkaz mimozemských civilizací... (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

Yarwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice se už vytratila snaha dostat se zpátky na Zem, ale o zábavu ani tak není nouze - Rimmer si založí vlastní ufounskou sektu, Lister se smiřuje se svou rolí boha a Kocour pochopí, že mezní užitečnost v pojídání ryb je klesající... Nicméně co lze tady vyzdvihnout vysoko nahoru, je naprosto bombastické ztvárnění náboženských válek mezi červenočepičáři a modročepičáři - jako by z oka vypadlo důvodům, pro které se mydlili fanatici dříve, a pro které se mydlí i dnes... ()

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No hurá, už to konečně začalo pořádně fungovat! Sice i tady bych pár drobných výhrad měl, ale jsou natolik drobné, že ten plný počet přece jenom dál. Nenudil jsem, skvěle jsem se u toho bavil, bylo to dobře vypointované... Prostě jsem konečně dostal to, co jsem od toho seriálu celou dobu očekával. Slabých 5* ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama