Reklama

Reklama

Slavnostní koncert při příležitosti 80. výročí narození prezidenta Václava Havla

(koncert)
všechny plakáty
Hudební / Dokumentární
Česko, 2016, 60 min

Hrají:

Semjon Byčkov

Obsahy(1)

V podání České filharmonie, za řízení vynikajícího ruského dirigenta Semjona Byčkova, bude provedena Symfonie č. 9 Antonína Dvořáka. Přímý přenos z pražského Rudolfina. (Česká televize)

Recenze (5)

6thSun 

všechny recenze uživatele

Důstojná pocta, hlavně že trojice současných politiků nekecala moc dlouho. Projev Pitharta byl oproti tomu správně naléhavý, škoda, že to Péťa v závěru nezvládl, nechal se unášet potleskem a ne a ne se mít k odchodu, což nakonec přimělo zmatené publikum k povstání, jakoby šlo o poctu jemu a nikoli Václavu Havlovi. ()

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

Kult osobnosti v plné kráse, že by i Saparmurat "Turkmenbaši" Nijazov mohl závidět. Smutné, že se tyto nucené pocty udělují někomu, o kom se veřejně ví, že byl ochlasta, kriminálník, děvkař (Dášu píchal ještě když žila Olga), vlastizrádce, majitel luxusní haciendy v Portugalsku, udělovač milostí vrahům a tunelářům, schvalovač "humanitárního" bombardování Jugoslávie a v neposlední řadě nehorázný amerikanistický vlezdoprdelista. Vychcaný skřet líbivými řečmi dokázal oblbnout národ pouze pro vlastní blaho a svých kavárenských kumpánů, kterým pak coby prezident zajistil dobře placená koryta, zatímco lid v podhradí při hromadném propouštění a zavírání fabrik poznal temnou stránku vycinkané revoluce. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

K Sobotkovi - nějak nám přibral pokakaný čuník. K Pithartovi - třeba bude lepší být tím rakem. Hvězdičku za Dvořáka, ten zbytek okolo byla čistá katastrofa. 22%. ()

lampa1 

všechny recenze uživatele

Keď nepočítam ten zvyšok okolo koncertu, tak jednoducho musím za Dvořáka, Semjona Byčkova a Českú filharmóniu dať plný počet. ()

Reklama

Reklama