Reklama

Reklama

Speciální jednotky: Pekelný týden

(seriál)
  • Velká Británie Special Forces: Ultimate Hell Week
Velká Británie, 2015, 6x51 min

Obsahy(1)

Členem některé ze speciálních jednotek nemůže být každý. Adepti musejí projít tvrdým výcvikem a překonat sami sebe... Speciální jednotky na celém světě mají jedno společné. Výběrový kurz, kterým musí všichni uchazeči projít, je nejnáročnější zátěží pro tělo i mysl. Seriál Speciální jednotky: Pekelný týden představuje 29 mužů a žen ve vynikající fyzické kondici, kteří podstoupí těžkou životní zkoušku a zažijí 12 nepřetržitých dní těžké fyzické i psychické zátěže navržené členy nejdrsnějších a nejodolnějších speciálních jednotek na světě. Komu se podaří přežít a kdo nakonec zvítězí? Rekruti musí překonat všechno, co si na ně vymysleli veteráni z řad amerických mariňáků, filipínských jednotek Navsog, ruských Spetsnatz, izraelských Yamam, australských a britských SAS. Každé ráno začíná nová noční můra za bílého dne! (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Dobrá reality show, ten typ, na který se vydržím dívat. Jediné co by mě zajímalo, k čemu je tam ten moderátor. Prý vrcholový sportovec (o kterém jsem v životě neslyšel), který prý zná tvrdou dřinu (ale ne určitě takovou, jakou podstupují soutěžící) a který je bude povzbuzovat na každém kroku (což by mě strašně těšilo, kdybych podstupoval takovou dřinu jako soutěžící a k tomu mi tam do toho tleskal někdo, který tam nic nedělá a nemá stejnou zkušenost). Ale každopádně palec nahoru pro ty, kteří to vydrželi celé 2 týdny a k tomu docela překvapivý vítěz. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Ďalší z rady tuctových doku-seriálov (skôr TV reality) o výcviku špeciálnych vojenských jednotiek. A tento ničím nevytŕča, ale že absolútne ničím. Prekvapilo akurát, ako branci beztrestne môžu kecať do kamery (svoj výplach a ponosovanie) počas prebiehania výcviku, zatiaľčo ostatní makajú bez prestávky...to je sila. Ja byť výcvikový dôstojník, tak ich okamžite kopnem do zadku a udelím taký trest, že si v budúcnosti rýchlo rozmyslia, či takéto jednanie budú opakovať. ()

Ebon 

všechny recenze uživatele

Velmi na rozhraní 3-4*. Zábavná reality show (člověk musí překonat kecání aktérů do kamery), u které mě zklamalo finále. ()

Galerie (66)

Reklama

Reklama