Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Den po útoku prezident Kirkman umlčí ničemného guvernéra a začne se rodit spiknutí. FBI spouští lov na útočníky. (Netflix)

Recenze (3)

lakart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nastavená laťka prvním dílem byla dle mého názoru druhým posunuta o kousek výše. Tvůrci se asi opravdu zaměří na vývoj charakterů. Problémy, které vyvstanou před novým prezidentem mají logickou příčinu i řešení. Doufám, že to bude takto pokračovat. 85% ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotní epizoda příliš hloubky nepobrala, avšak nenudila a do jisté míry i pobavila. Jenže druhý díl už je v některých místech vyloženě hloupý a tím pádem i otravný. Chápu, že je seriál určen převážně mainstreamovému publiku, které se spokojí s konzumací předložené "pravdy". Takový divák stále považuje 9/11 za dílo zlých teroristů, takže si ani nemůže povšimnout, jak neskutečně mizerně je vykreslena postava vysoce postavené agentky FBI v podání Maggie Q. Inteligentní, bystrá, zapálená pro věc, atd. Vzhledem k jejímu velmi příznivému profilu a ideální pracovní pozici by každý nabyl dojmu, že musí 9/11 okamžitě demaskovat jako inside job. Jenže agentka přesto setrvává v nevědomosti. Z logiky věci vyplývá, že nemůžeme být zároveň Sherlockem Holmesem a tupou ovcí. Takže buď její postava trpí mnohočetnou poruchou osobnosti a našla by uplatnění spíše v seriálu Mr. Robot, nebo je vysvětlení mnohem prostší a zkrátka se jedná o absolutní scénáristickou bezradnost, po které každý soudný fanoušek zahodí seriál Designated Survivor někam ke hranici odpadu. ()

Reklama

Trešlson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jak píše lakart, laťka byla posunuta.. U mě na nejvyšší možný level - takový rozjezd seriálu si přesně představuju - pilot, který navnadí a hned od druhého dílu do toho šlápnout. Byl jsem rád, když jsem zjistil, že do první série přiřadili původně pouze 13 epizod, což mi přijde na takovéto seriály v pohodě, ale z oznámení o prodloužení na "plnohodnotných" 22 epizod mě přivedlo malinko do rozpaků.. Jestli si Designated Survivor zachová stejné kvality, jako první díly, klidně sem s tím.. Tak uvidíme.. Já do toho rozhodně jdu. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (1)

  • V chodbách Bieleho domu je možné počuť niekoľkokrát to isté zvonenie zo seriálu 24 (od r. 2001), v ktorom taktiež v hl. úlohe hral Kiefer Sutherland. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama