Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

August, 1598, novozvolený správca zeme, Dam Ryung (Min-ho Lee) zostáva cez noc v hostici, ktorý vedie Mr. Yang (Dong-il Seong). Ten mu ukáže chytenú morskú pannu menom Sim Chung (Ji-hyeon Jeon). Neskôr tej noci Dam Ryung vypustí Sim Chung do mora. Ešte predtým než morská panna odpláva, vystrie ruku k Dam Ryungovi, ktorý ju nakrátko podrží. V súčasnosti je Joon-Jae (Min-ho Lee) bezstarostný podvodník s pravými schopnosťami podfukára. Kvôli podvodu, kedy ukradol veľké množstvo peňazí, cestuje za hranice do prímorského rezortu. Medzitým more vyplaví na breh blízko tejto oblasti Sim Chung, ktorá uvidí Joon-Jaeho. (Martyska)

(více)

Recenze (20)

ainny 

všechny recenze uživatele

Pohádkové, vtipné a bylo mi úplně jedno, jestli autorka scénáře vykrádá svoje nápady, protože tady je rozvíjela a její postupné odhalování propojení postav z minulosti a přítomnosti se mi moc líbilo. Tradičně jsem měla problém s Jun Ji-hyun. Asi je to chyba, ale pro mě prostě zůstává Sassy Girl. Komické scény jí beze zbytku věřím. Ty romantické nikoliv. Nedokážu v ní vidět zamilovanost a něhu. Tuhle polohu jí prostě nežeru. Ale i tak to stálo za to a mockrát mě rozesmála. Když si vzpomenu na vymýšlení slovní hříčky s kalamárkami (kamarádkami), tak se mi rosí čelo ještě teď. :^))) No a Min-ho? Jako vždycky těžce hříšný. Sbohem a šáteček, chlape. Uvidíme se za dva roky... ()

Zelilu007 

všechny recenze uživatele

No jo zase jsem si potvrdila, že miluji pohádky. A protoze Malou mořskou vílu znám (vyrostla jsem na tom a zboznuju to) vubec mi nevadí, že to Korejci vzali po svém, že je to zase to jejich Buddhisticke, samanske a kdo vi jeste co dalšího... Ale hlavně, že tam hrali ti dva nádherni lidé. Kdyby jim kamera zaznamenavala jen oci, vubec by to nevadilo. Zase mne dostaly a ocarovali a i kdyby tam nebyly ty perly, hadříky, štěňátka, destniky, co zastavují sníh... Bylo by to i tak nádherné. I ti ostatni s jejich history-dayli life mne bavili a nudni nebyli. Jo jsem ráda, ze byli oceneni pred koncem seriálu. A to hlavne diky tomu, ze se jim to povedlo pekne dokopat. ()

Reklama

Krysap 

všechny recenze uživatele

Hlavní představitelka byla v komických situacích hrozná, ve vážnějších se mi naopak docela líbila - zvláštní, že to je přesně opak toho, co tady psal někdo přede mnou. Ale tolik můj názor. Lee Min-Ho je prostě Lee Min-Ho, jako ve všech svých rolích. V seriálu bylo pár docela zajímavých originálních momentů, ale potenicál nebyl využit naplno. Dala jsem to do 15. dílu, pak jsem ztratila zájem. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Miluju seriály založené na pohádce a ani v tomhle případě mě Korejci nezklamali. Zpočátku se mi podlamovaly nohy nad krásou mého milovaného Španělska a bránice dostávala zabrat při komických výkonech jedinečné bavičky Ji Hyeon. Chemie mezi ní a (jako vždy) skvělým Min Hoem jde cítit hned. Vždyť už při jejich prvním setkání v šatníku to mezi nimi luxusně jiskří. :)) No a tím se začíná jeden nádherný příběh, protkaný ještě jedním z minulosti. Bavilo mě, že si seriál téměř celou dobu zachoval zábavnou atmosféru. Tam, kde by se jinde spustil potok slz, občas tvůrci šoupli solidní vtípek. Sem se to prostě hodilo, takže za to díky. A taky za camea a krásné korejské pláže na konci! 4,5* ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Legenda o Modrém moři byla mé želízko v ohni mezi JK seriály, které jsem tu měla připravené - Lee Min-ho, Jun Ji-hyun, pohádka o mořské panně... No, nakonec to nebyla taková pecka, jak jsem čekala, to She Was Pretty se mi líbilo víc. Nakonec jsem ale přeci jen dala 4* (i když slabší), protože jsem seriál odkoukala celý a vždy se těšila na další díl, jak bude příběh hlavní dvojky pokračovat. Velký podíl na tom měl i příběh z minulosti, který se prolínal s přítomností a celý to pěkně dokresloval. Lee Min-ho i Jun Ji-hyun dobrý, ale společná chemie jako páru bohužel moc nefungovala. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (3)

  • Jihokorejská herečka Gianna Jun se v roli Sim Chung vrací na televizní obrazovky po porodu syna (únor 2016). (vodnicka)
  • Natáčení v Jižní Korei (Severní Čchungčchong) započalo 19. srpna 2016, následně se přesunulo na souostroví Palau a v září ještě do Španělska. (vodnicka)
  • Pro populárního herce Lee Min-Hoa (Heo Joon-jae) byla role v seriálu poslední před nástupem na dvouletý povinný vojenský výcvik. (vodnicka)

Reklama

Reklama