Reklama

Reklama

Madonna: Music

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2000, 10 min

Obsahy(1)

Madonnin první DVD-Singl vydaný k písni Music ze stejnojmenného alba. Ve videoklipu se kromě Madonny objeví také Sacha Baron Cohen, Debi Mazar a Niki Harris.

1. Music (4:26 Version)
2. Music (4:44 Version) (mihran)

Recenze (11)

veronica 01 

všechny recenze uživatele

Kýčovitý videoklip na stejně tak kýčovitou písničku od Madonny, ale vzhledem k tomu, že to celé bylo původně takhle zamýšleno, tak to člověk Madonně nemůže mít za zlé. Tenhle videoklip se mi zdá jako jeden z nejslabších videoklipů co Madonna má, hlavně ta kreslená část mi přišla otřesná. Navíc Madonna tu na svůj věk vypadá o mnohem starší. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Dle mého průměrná skladba od Madonny, kterou zná snad každý a tento klip se snaží o co největší stylovost, až mně přecházel zrak nad tím vším, co se kolem děje. Drsná Madonna v limuzíně a jediné plus nad tím vším vidím řidiče, kterého si vystřihl parádní Ali G. Na toho se nedá ani v nejmenším zapomenout. Jinak na klip opravdu vcelku nuda. Ale když mi nesedne muzika...klip s tím už moc nenadělá. --- 50 % --- ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Hey, Mr. DJ put a record on. I wanna dance with my baby. Do you like to Boogie woogie, do you like to Boogie woogie, do you like to Boogie woogie, do you like my dancing?... Takto to rozbalí divoká, americká Madonna na začiatku svojho nablískaného, profesionálne natočeného, video klipu ku titulnej skladbe z jej ôsmeho štúdiového albumu „Music“. I answer: Oh yes, dirty, unholy Madonna, my old sweet baby. I like Boogie woogie... I love your dancing, You cabalistic bitch. I like your "Music“. *** ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Videoklip byl kvůli Madonninu druhému těhotenství natočen s půlročním předstihem oproti vydání singlu. (mihran)

Reklama

Reklama