Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektivu Martonovi se podaří zjistit, kdo se vloupal do pokoje a ukradl mu zápisník. Zatímco se strážmistr Černý strachuje o život syna, předák Arpád nařizuje horníkům, aby druhý den nikdo z nich nesfáral. Novou štolu chce ale ukázat hraběti, což je Martonovi podezřelé... Syn strážmistra Černého, trpící vrozenou obrnou, je opět nemocný: má časté horečky, kašel a dušnost. Mária u něj tráví veškerý čas, strážmistr shání u lékaře tinkturu, která alespoň částečně pomáhá. Marton chce od Huberta vědět, kdo prohledal jeho pokoj a odcizil „klíčový důkaz“ při hledání vraha. To Hubert neví, existenci tajných chodeb v zámku ale přizná. Ukáže se, Marton podivnou postavu sice výstřelem nezastavil, ale přece jen zranil na noze. Na schodech jsou ostatně stopy krve … Detektiv namluví i hraběti, že se mu ztratil „klíčový důkaz“, přestože ve ztraceném zápisníku nic důležitého nebylo. Doufá, že vrah se zalekne a prozradí se. Varuje hraběte, že se ho někdo pokusí zabít, ten o tom ale nechce slyšet. Nahálka a Ondrík se mezitím nechají podvodníkem zlákat ke hře v karty a neustále prohrávají. Bude jim nějakou dobu trvat, než přijdou na to, že muž má v rukávech karty, se kterými fixluje, a pak teprve ho přinutí hrát – nahého. A karta se obrátí … (TV Prima)

(více)

Recenze (4)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět jsem propásl předchozí díl. A opět to vůbec nevadí neb jsem o nic nepřišel. A znovu tomu dávám trochu zoufalé tři hvězdy. Zoufalé jsou tu ty rádoby vtipné epizodky s přitroublými četníky, které si ukousnou snad třetinu stopáže. ()

LadyPupu

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem měla v plánu napsat nějaký sofistikovaný komentář o tom, že i tento díl nepostrádá své kvality a ty následně vyjmenovat, jenže tvůrci tentokrát místo Koleníka svlíkli Ondríka a já už vlastně pořádně nevím, co jiného se tam dělo. Ale dobré to bylo. Velmi dobré... :-D ()

Scraffy 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak prvý diel, kde idem nad 3 hviezdy. Toto ma konečne bavilo a takmer to využilo svoj potenciál. Nebyť opäť tých žandárov, ktorý mi tam proste nepasujú, tak by to bolo dokonalé. Bavil som sa. Konečne nabitý diel! ()

Reklama

Reklama