foto

Stanislav Majer

  • nar. 5.6.1978 (38 let)
    Louny, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Herec Stanislav Majer se narodil v roce 1978 a vyučil se truhlářem. Učinkuje v Činoherním studiu v Ústí na Labem a od září 2012 také v Divadle Na zábradlí. V minulosti byl členem Divadla Komedie.

Do povědomí širšího počtu diváků se dostal až díky seriálu Ulice, kde od roku 2013 ztvárňuje postavu majitele restaurace Michala Millera. Objevil se také v seriálech Zdivočelá země a Zázraky života.

První větší filmovou příležitost mu dal režisér Jan Hřebejk ve filmovém zpracování divadelní hry Odpad, město, smrt. Důležitým milníkem v jeho herecké kariéře je bezesporu hlavní role po boku Anny Geislerové ve filmovém dramatu Líbánky, kde ho opět obsadil režisér Jan Hřebejk. Mnoho kritiků Majerovi předpovídá slibnou hereckou budoucnost.

Luswani

Herecká filmografie

Filmy

2017 My, kteří kráčíme stíny
Toman
2016 Anděl Páně 2
Hlas pro římského krále (TV film)
Oslava (studentský film)
2015 Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Wilsonov
2014 Gottland
Klauni
Raluca
2013 Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
Legenda o sv. pijanovi (divadelní záznam)
Líbánky
Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
Odpad, město, smrt (divadelní záznam)
Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
Proces (divadelní záznam)
Spílání publiku 2010 (divadelní záznam)
Srdce temnoty (divadelní záznam)
Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
Weissenstein (divadelní záznam)
2012 Framed (studentský film)
Jak jeli k vodě (studentský film)
Odpad město smrt
2011 Jeden statečný
Stvoření světa (studentský film)

TV seriály

2017 Fízlárna (TV seriál)
Koule (E03)
Vodník (TV seriál)
Živé terče (TV seriál)
1890 (TV seriál)
Epizoda 13 (E13)
Epizoda 12 (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
Agent (S01E08)
Bludný kořen (S01E04)
další epizody (6)
2015 Kancelář Blaník (TV pořad)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Spolek (E26)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
další epizody (24)
2014 Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (E11)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Hodinka k dobru (S01E11)
Sladký vyděrač (S01E10)
Klíčový důkaz (S01E04)
Škoda lásky (TV seriál)
Miška je kouzelná (S02E03)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (E03)
Sanitka 2 (TV seriál)
Terapie II. (TV seriál)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
2010 Zázraky života (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

TV pořady

2015 Ceny Czech Grand Design 2014 (TV pořad)
2013 Divadlo Komedie 2002-2012 (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(31)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace