Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lorelai špatně prožívá, že její dcera má prvního kluka, který ji už i políbil. O polibku se ovšem dozvídá z jiných zdrojů, což jí na pocitu spokojenosti příliš nepřidá. Rozhodne se tedy Deana pozvat na večeři a seznámit se s ním. (TV Nova)

Recenze (2)

bubun odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poněvadž jsem tuhle epizodu nesehnala v originále, musel mi stačit dabing. "Rory" s matkou a Deanem sledují Willyho Wonku a továrnu na čokoládu. V dabingu Umpa Lumpové = Lojzíci. Proboha proč?! ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kiss and Tell je zatiaľ prvá epizóda, ktorej musím udeliť plný počet. Bolo to tak neskutočne vtipné, toľko som sa nasmiala😄 a zároveň to bolo celé také sweet a to doslova. Pizza & popcorn, candy, peanut butter, chocolate & cake a jeden obyčajne neobyčajný filmový večer u Gilmore Girls😉, na ktorý je pozvaný aj jeden špeciálny hosť. Aká náhoda, aj ja mám v pláne pozrieť si v najbližších dňoch film Willy Wonka & the Chocolate Factory!! Tu by som fakt ani nevedela vybrať najlepšiu scénku. Bonusom sú dekorácie Autumn festivalu. Minule som akurát čítala, že Gilmore Girls je perfektný seriál na jeseň🍁🍂. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama