Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Torkild, vodca gangu kodaňských zlodejíčkov, túži uskutočniť  svoj posledný zločin, ktorý mu zaistí bezstarostný život v cudzine. Stretne ho šťastie v podobe Muža z Fara, bezcitného kriminálnika, ktorý ho najme spolu s tromi kumpánmi, aby ukradli vrece so štyrmi miliónmi dánskych korún. Štvorlístok sa rozhodne utiecť do Barcelony. Cestou sa im však rozbije auto, pričom objavia opustený dom, ktorý býval reštauráciou.  Tak sa im ponúkne  šanca vybudovať si rodinný život, ktorý im vždy chýbal... (Film Europe)

(více)

Recenze (244)

Paldini 

všechny recenze uživatele

I v životě tvrdého gangstera nastane situace, kdy se bude chtít usadit. Tak proč si nezařídit menší výletní hospůdku někde uprostřed dánských lesů. A právě s budováním nového živobytí sledujeme, jak se postupně tihle čtyři tvrdí chlapi vyrovnávají se svou minulostí, která má u každého z nich kořeny hluboko v traumatech z dětství. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Každý chlap v životě pozná chvíli, kdy je třeba vydat se jiným směrem a ti statečnější se touto cestou i vydají. Ovšem málokdo kvůli tomu přestane zabíjet lidi. Torkild je však charakter, takže zapomene odevzdat výsledek poslední kasařiny a vydá se podnikat do lesa. Já jsem mu tedy rozuměl, ale bavit jsem se přitom moc nedokázal. Čestnou výjimkou byly Arneho psychopatické výlevy či scéna vyčištění hospody opilým lékařem a svérázným lovcem. V těchto chvílích jsem vybuchoval smíchy, ale bohužel se jednalo o výbuchy příliš osamocené. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tragikomedie. To, o co se naši furianti marně snaží celá léta, zvládnou Seveřani na první dobrou. Kromě jiného je to taky krásná ukázka toho, kterak efektivně rozpohybovat ekonomiku v oblasti pohostinství. S označením "chlapskej film" bych souhlasil, mně osobně pak z toho všeho vyplývá nové pořekadlo "točí jako Dán." ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Takovej netradicni film. Nechybi tu akce, i kdyz ji moc neni, sem tam tu je nakej cernohumornej vtipek, ale hlavne to je drama o ctyrech kamosich a jejich snech. Skoda, ze se vetsina deje odehrava v lese a nic moc se nedeje, pak to lehce nudi a oproti zacatku a konci to je takovy o nicem, ale nastesti se film muze oprit o docela sympaticky herce, z nichz nejvic vynika ultimatni Mads Mikkelsen jako takovej psychopat milujici zbrane, kterej nema problem kohokoliv rozstrilet na sracky nebo serezat a vetsinu filmu i v mrazech pobiha v tilku. Rozhodne zajimavej film, ale nijak extra jsem se nabavil, takze jen 3*. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Přišel mi takhle jednou balík. No, promotat ten tvrdej, nekompromisní, krví a nábojema provoňenej život, s prvkem zamyšlení, procitnutí a lítosti, zabalit to do jedný krabice, která nese název černý humor, přepáskovat, zalepit a oštítkovat popiskem "blikající světla", klidně mě kurva ten balík pošlete na mojí adresu i podruhé!!! 80% ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama