foto

Ole Thestrup

  • nar. 12.3.1948 (69 let)
    Nibe, Dánsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zabijáci z maloměsta
2015 O kuřatech a lidech
2011 Alle for én
Barbar Ronal
Žabák Freddy
2010 Sestřiny děti ve válce
2009 Veteráni
Winnie og Karina - The Movie
2008 Det perfekte kup
Frode og alle de andre rødder
2007 Cykelmyggen og dansemyggen
Černá madona
2005 Adamova jablka
Král slunce
2004 Cirkeline og verdens mindste superhelt
Fakír z kouzelné země Bilbao
Vikaren (TV film)
2003 Někdo jako Hodder
Řezníci
Se dagens lys (TV film)
2002 Pindsvin og tigerbalsam (TV film)
Slim Slam Slum
2001 Hrabě Axel
Jolly Roger
Olsen Banden Junior
2000 Blikající světla
Fruen på Hamre
1999 Valgaften
1997 Skat det er din tur
1995 Forsmåelse
1994 Kærlighed ved første desperate blik
1990 Camping
1984 Busters verden
1983 Forræderne
Kurt og Valde
1982 Maj (TV film)
Pengene eller livet
1981 Gumový Tarzan
1980 Danmark er lukket
1978 Firmaskovturen
Vinterbørn

TV seriály

2013 Badehotellet (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (5)
2012 Pendlerkids (TV seriál)
2011 Vláda (TV seriál)
Poznámka mimořádné povahy (S02E10)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
Oni a my (S02E06)
další epizody (4)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Rozděl a panuj (S01E09)
Sto dní (S01E04)
další epizody (5)
2004 Krøniken (TV seriál)
2003 Forsvar (TV seriál)
Jesus & Josefine (TV seriál)
2002 Nikolaj og Julie (TV seriál)
2000 Hotellet (TV seriál)
Pavouk (TV seriál)
Rejseholdet (TV seriál)
1997 Taxa (TV seriál)
1991 Landsbyen (TV seriál)
1984 Anthonsen (TV seriál)
1982 Een stor familie (TV seriál)
1978 Matador (TV seriál)

TV pořady

2003 Bodilprisen 2003 (TV pořad)
2002 Den 6. sans (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace