Reklama

Reklama

Le Baquet de Mesmer

Krátkometrážní
Francie, 1905, 3 min

Recenze (6)

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Vypraný hadry to tedy umějí parádně roztočit. Škoda, že Meliés neprozradil složení toho prášku, který vypere a oživí prádlo a zároveň i buřty se na něm daj opíct, jen je nutný mít kvalitně oplechovanou pračku. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Tentokrát ma zaujal ten akrobatický tanec ženy v dlhých šatách, no ostatné bolo tuctové vzhľadom na ostatné dovtedy známe diela. Nechápem prečo točil Méliès jedno dielo za druhým a pritom sa všetky veľmi podobali, či nemal nápady alebo trpel na úspech jeho diela Cesta na Mesiac a bolo to len uspokojovanie dopytu zo strany ľudí, či možno nejakých bohatých sponzorov, to neviem povedať, no kebyže to nemá historickú hodnotu a kebyže to nie je natočené len pár rokov po začiatku nového storočia a nedával som predtým jeho dielam postupne stále menej a menej hviezd, tak by som to možno hodnotil aj odpadom. ()

Reklama

Marty_v.S. 

všechny recenze uživatele

zajímavá práce se střihem, nejvíc mě teda překvapily ty husy na závěr. taneček vypadal jako směs kankánu s nějakým bavorským fackovacím tancem ;) zároveň nechápu, jak tam ta hlavní tanečnice v takových šatech mohla házet hvězdu nebo přemet vzad ;) ()

Brejlil 

všechny recenze uživatele

Vrcholem této hříčky je parodie na kankán a divoký tanec ženy v dlouhých šatech s několika působivými pózami. ()

fmash 

všechny recenze uživatele

Jakýsi renesanční iluzionista oživí několik ženských soch, které mu pak předvedou medvědí taneček. Kolorovaný film. Zajímavé ze vzdělávacích důvodů a jako historický bonbónek. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama