Reklama

Reklama

Štěstí světa

(festivalový název)
  • Polsko Szczęście świata (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Těsně před vypuknutím druhé světové války začne novinář pracovat na jedné reportáži a narazí na činžovní dům s hodně pestrou a dynamickou sestavou obyvatel. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

claudel 

všechny recenze uživatele

Ačkoli miluji polské filmy, tentokrát jsem zažil neskonalou nudu, zklamání a bizarní pocity. Nezachránila to ani nahá Karolina Gruszka, ačkoli byla sexy a hrála výborně. Tudíž aspoň za ni jednu hvězdičku. ()

lucascus 

všechny recenze uživatele

Film, který nestaví na ději, ale na atmosféře, na esenci smyslů barev a tady zejména i vůně, kterou však divák nemůže cítit. Vše dokresluje příjemně melancholická hudba - a Karolina Gruszka opět jako femme fatale. Doznívají ve mně zvláštní pocity... ()

Reklama

Aljak 

všechny recenze uživatele

Popis znel lákavo, no realita napokon až taká super nebola. Ťažko som sa orientoval, o čo tu vlastne po celú dobu ide a kto má vlastne s kým aký vzťah. A keď sa to tak vezme, dosť veľká časť filmu pôsobila strnulo a lyricky. Veľmi tomu chýbal nejaký epický záber, ktorý by to celé rozprúdil a vytvoril nejaký dynamický efekt. Nebyť femme fatale v podobe Karoliny Gruszky, tak by to bola už pomerne veľká nuda. Zvláštny film, kde pri tom všetkom vynikol aspoň obstojný vizuál. Slabé 2* ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Film pro trpělivého a vnímavého diváka, protože většinu filmu se zdánlivě nic neděleje a divák pozoruje cvrkot, ale pokud pozoruje pečlivě o to silnější katarze se na konci dočká. Karolina Gruszka je tak krásná, že bych se s ní hned projel narvanou tramvají, ale co víc ona umí i hrát (scéna u nácka v kanclu, výsostná ). ()

Galerie (22)

Reklama

Reklama