Reklama

Reklama

Bad Taste - Vesmírní kanibalové

  • Nový Zéland Bad Taste
Trailer

Obsahy(1)

V novozélandském městečku Kaihoro přistáli mimozemšťané. Ministr obrany tedy na místo poslal speciální jednotku Astro-Invasion Defence Squad (A.I.D.S.), která má za úkol místo zajistit a všechny ufony pořádně zlikvidovat. I přes takto jednoduchou zápletku oběhli Vesmírní kanibalové celý svět a odstartovali kariéru dnes již světoznámého Petera Jacksona. Ten natáčel Vesmírné kanibaly s přáteli v amatérských podmínkách dlouhé čtyři roky. Dřevěné makety samopalů, podomácku vyrobené masky mimozemšťanů, spousta umělé krve a především invence a odhodlání. Až téměř na konci natáčení si Jacksonovy píle všimla novozélandská filmová komise, a uchvácena tím, co do té doby sám vytvořil, mu poskytla finance na dokončení projektu. (Holly_Wood)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (447)

misterz 

všechny recenze uživatele

Na svoju dobu a hlavne vzhľadom na podmienky, v ktorých vznikal tento film, tak celkom slušné. Obdivuhodné, že vlastne z ničoho a v amatérskych podmienkach dokázal P. Jackson urobiť pozerateľný film, navyše s celkom dobre zvládnutým gore, dokonca by sa tu našlo i pár splatterových prvkov. Je to síce len taká jednoduchá blbinka, ale strata času to určite nie je. A pár scénok aj celkom pobavilo. Ten priemer si to zaslúži. 60/100 ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Debut hodný budoucího mistra. Brutalita zde není tolik nahuštěná, jako v (přece jen poveděnějších) Braindead, ale závěrečný průlez vše vynahrazje. A opravdu by mě ve snu nenapadol, že to malý, s předkusem, parafrázující Ramba, a sbírající svůj vlastní mozek je Peter Jackson... Člověk kterej todle natočil, nemohl bejt v daném okamžiku plně při smyslech. Přeji dobrou chuť! ()

Reklama

sochoking 

všechny recenze uživatele

Takže , ja to vidím takto : chlapi šli na pár pív , dostali nápad , vzali kameru a nabehli sa zabávať s pištolkami do lesa . V prestávke dostali nápad zahuliť , a tak zahulili a dostali iný nápad , preložiť to nejakými lajnami . No a potom poobvolávali pár kámošov a rozhodli sa , že sa pustia i do väčšej akcie , pretože jeden z kámošov mal voľný barák . Naa aby to nebolo šecko , tak niekto dostal nápad zahuliť crack a to už odpálili i svoju káru !! No a úplne na koniec šprngli LSD a odleteli do vesmíru ! No nie zle ... ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Ne prostě NE. Tohle není pro mě. Už minule jsem Petera Jacksona nezvládal a jeho Braindead mě skoro zničil, ale tentokrát už to opravdu nešlo. Několik jeho skvělých nápadů pro mě zabíjí provedení, které prostě nedokážu akceptovat a tak uznávám svou nemohoucnost. Tenhle film nikdy nikomu nedoporučím, pokud si nebudu jist, že jeho hranice smyslu pro humor jsou za mými, směrem k těm Jacksonovým. Opravdu tolik kečupu nebo co to bylo a kamarádů, hobita z Nového Zélandu, už nikdy vidět nechci. Možná jsem jen neměl náladu vidět něco takového, nebo prostě ... Už raději žádná slova o tomto filmu jen poslední dovětek. Jak někdo mohl nechat Jacksona natočit Pána prstenů po tomhle filmu? Osobně mu tleskám a s uctivostí mu líbám palec u nohy... Génius! ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Peter Jackson touhle svojí prvotinou nastartoval ke hvězdné kariéře a zatím se drží. Tahle úžasná zvrácenost je tak neskutečná, až z toho přechází zrak. Naprosto amatérské výkony "herců", dialogy na hranicích stupidity, triky na úrovni filmové mateřské školky, střih zmatečný, scénář mírně řečeno "chudokrevný", námět otřepaný, režie zběsilá. Samé zápory ale dávají v jednom celku dohromady naprosto senzační šokující podívanou, kterou ovšem každý nemusí strávit, protože se opravdu jedná o film plný nechutností. Přesto, nebo právě proto vstoupil do historie. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (24)

  • Dodávka, kterou Derek řídí, je Ford Thames 5cwt z roku 1961 speciálně upravený pro invalidní vozíky. Jejím majitelem je Derekův představitel Peter Jackson. (ČSFD)
  • Veškeré zbraně byly vyrobeny z hliníkových trubek a herci s nimi třásli, aby znázornili zpětný náraz. Světelné a zvukové efekty byly později doplněny. (Vampireman)
  • Mike Minett, představitel Franka, byl při natáčení souboje o útes málem zasažen perlíkem, který mu vyletěl z rukou, těsně minul jeho tvář, přeletěl přes útes a přistál na skalách pod ním. (ČSFD)

Reklama

Reklama