Reklama

Reklama

Obsahy(1)

David, Samantha, Joe, Eric a Susan vyrazí na večírek, kde však dojde k roztržce a vyhodí je. Na zpáteční cestě potkají vystrašenou Fawn, která má celé šaty zakrvácené. Vezmou ji tedy do auta a všichni společně ujíždějí pryč. Pronásledují je však stíny, které jsou uctívači Ďábla a chtějí mu Fawn obětovat. Všem se však podaří uniknout. Ve městě pak požádají kněze a šerifa o pomoc. Od šerifa se dozvědí, že zde vládne Zlo a někteří obyvatelé jsou dokonce přesvědčeni, že je bránou do pekla. Později však zjistí, že za temnou silou stojí právě otec Seth a Fawn je tou, která ho ovládá! Přesto, že jsou v ohrožení, dále hledají místo, kde se černé mše konají. Kdo bude další obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

radeko 

všechny recenze uživatele

Ťažko je mi hodnotiť ´´toto´´ ako film, skôr by som to nazval školským projektom niekde na strednej škole v Kazachstane (nič proti Kazachstanu inak). Opäť mi tu hlavne vadí nelogickosť konania puberťákov, ktorí v každej jednej situácii vypnú mozog. A ako obvykle majú asi tak 24 rokov a všetci ich tam nazývajú deťmi, ale to sa dá prežiť. No a na dokreslenie hlavného záporáka asi takto- do stodoly, kde sa práve odohráva vražedný rituál narazí auto a On si pokojne stojí tam kde stál bez jediného náznaku zdesenia, alebo hocijakého pocitu. Proste ten kto napísal niečo takéto mal IQ test určite za 1, a preto rovnako hodnotím aj ja. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento film neběžel před časem v televizi, asi bych na něho ani nikdy nenarazil. Vzhledem k nepříliš lichotivému hodnocení na internetu (kterému mimochodem musím dát za pravdu), se tomu ani nedivím. Jedná se o další „céčkovou“ podprůměrnou teen vyvražďovačku, tentokrát obohacenou o uctívače Satana. Bohužel kromě celé řady již ohraného klišé, slabých hereckých výkonů a nulové atmosféry, se tu nedočkáme ničeho zajímavého. Jo vlastně bych lhal - ve filmu je použita hláška: „Buď tam bude pořádná zábava, nebo můžeme šukat…“ No a je docela škoda, že se tam raději nedělalo to druhé (nějaká ta obnažená holka se tu ukázala), protože zábavná podívaná to rozhodně nebyla. Takže s pokřikem "Hail Satan" jsem nejprve byl trýzněn sledováním párty pro smažky, kde se kromě polonahých tanečnic nedalo dívat vůbec na nic – všichni se tam chovali – pohybovali jak dementi, abych se následně dočkal opravdu „nervy drásající“ honičky po prašné cestě a následně lesem. Mimochodem už jsem pár „satanistických“ filmů viděl, ale ještě v žádném z nich neměli členové sekty takto srandovní kostýmy (potažmo masky na ksichtu) jako tady. Scénář se držel pevně jako klíště ohraných a již mnohokrát viděných situací (lépe řečeno právě onoho neoblíbeného slova klišé), přesto se tu tvůrcům přece jenom asi ve dvou případech podařilo navodit moment překvapení. Bohužel hloupé herecké výkony, prostě nedokázali ani v těchto případech vytěžit kýžené ovoce a tak jsem si říkal, že alespoň finále by mohlo být dobré a konečně sebou přinést svěží vítr do jinak dost uspávající nudné podívané. Bohužel kromě zajímavého sestřihu sexuálního tělocviku dvou hlavních záporáků a „mučení“ Jennifer Lyons (která vážně kromě svého poprsí nemá co nabídnout), jsem se ničeho zajímavého nedočkal. ()

Reklama

Eldoth odpad!

všechny recenze uživatele

Tááák ...a máme vítěze o " nejdebilnější " skupinku teeanegerů v dějinách béčkového hororu !!! Neuvěřitelně stupidní film, všechno je tu špatně !!! Scénář je děravý jako síto na nudle a příběh průhledný jako ten nejjemnější hajzlový papír. Herci nic moc (ani holky nic moc a to většinou v bečkovinách " hrajou " docela kočky) , chování hlavních aktérů a nejenom jejich, je ...nevěřitelné ! Satanisti byly povětšinou slabé máčky, kterým byste nevěřili kolik lidí mají na svědomí, atmosféra nulová, u lekacích scén se budete smát a žasnout na jakou pitomost jste se podívali. Jediný kdo tady stál alespoň trochu za řeč je bezesporu nablblý šerif a jeho laxní postoj pro věc, ale toho " killnou " ještě dřív než se to vůbec rozjede. Ani Bergin už není co býval, tu roli velekněze satanistů jsem mu tedy moc nežral a ta rádoby sexuální scéna ...k smíchu, to se raději podívejte na harající psy a budete mít mnohem větší zážitek. Pokud někde patří odpad, tak určitě sem. ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu není ani za mák napětí nebo atmosféry, děj nemá kouska logiky, dějové zvrat(k)y jsou debilnější než co jiného, takže proč ta jedna * ? Za tu blondýnu v kozačkách a minisukni a hlavně za kašpárkovské kostýmy satanistů. Mně honit po lese takhle vymóděná parta přerostlých trpaslíčků, dostanou mne coby dup, neb bych se složil smíchy při pohledu na ně. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

No popravdě to tak horzný nebylo, ale ten děsně stupidní příbeh se fakt nedá přežít. Podobných sou stovky a daleko lepších. Co by tenhle film dal za jednoho zmutovanýho kruťáka s pahýlem místo jedný ruky a s kladivem v druhý ruce, to by byl film nejmíň o třídu lepší a na to vyvražďovaní by se aspoň dalo koukat, nějaký vyznavači stana fakt už nejsou v módě a v takovýhle filmech jsou spíš pro smích ()

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel v Santa Claritě a v Sherman Oaks v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama