Reklama

Reklama

Speciální oddíl, bojující po světě s terorismem, je zpět ve třetím pokračování akční série, ve kterém před kamerou vystřídal hvězdného Chucka Norrise jeho syn Mike. V Moskvě dojde při udělování Ceny míru k atentátu, k němuž se poté přihlásí arabská teroristická skupina. Ta požaduje konec zásahů světových velmocí do arabského světa a chce vyjednávat s USA. Pokud se tak nestane, k dalšímu, mnohem ničivějšímu útoku dojde přímo v New Yorku. Časový limit je stanoven na 7 dní. Do akce je proto povolán tým Delta Force, který tentokrát tvoří společně američtí a ruští vojáci. Cílem mise je zajmout hlavu teroristů Chalil Kadala, jenž se ukrývá na území Súdánu, a dostat z něj informace o muži s bombou. (Řitka video)

(více)

Recenze (48)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasickej, nicméně solidně udělanej akčňák z počátku 90. let, ve kterým je všechno, co k době jeho vzniku patří. Nechtěně pobaví i skoro homo vztah mezi ruským a americkým pyrotechnikem. Jinak by mě zajímalo, kolik lidí tu ten film opravdu vidělo. Na 1250 hodnocení tu je dost málo komentářů a tohle rozhodně není 204. nejhorší film. Zvlášť, když se tu najdou lidi, jako uživatel Divočák, který hodnotí naprosto jinej film. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neni zase tak spatnej jak to vypada sice uz bez Norrise ale porad je to takova typicky Cannonovska akce co bych dal za to kdyby dnesni akcarny vypadali aspon takhle no a navrch musim dodat ze kdyz jsem sledoval ty pozdejsi paskvili pod nazvy Operace delta force tak tohle je proste porad o tridu vys i kdyz z puvodni serie jednoznacne nejslabsi dil to urcite ale dokoukat se da bez problemu 110 nejhorsi film? a to jako fakt? no jako vtip dobry ale ja se nesmeju... ()

Reklama

Pecival 

všechny recenze uživatele

Solidní porce fajnové béčkové, tedy ultra nablblé, akce. Není to takové zlo jako giant shark..., raptor islandy nebo varan vs cobra a proto si to u mě nezaslouží odpad. Ikdyž svým zvrhlým způsobem je to méně zábavné. Každopádně kdybych si chtěl střihnout nějakou hodně lacinou akci z přelomu 80/90 tohle může být slušná volba. Dabing je absolutní nezbytnost ! ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jako je to laciný a hloupý. Ale dalo se to přežít, akce byla celkem ne úplně strašná a hlavně tu byla, avšak dialogy, to už bylo trochu horší, ale pořád se na to dalo jednou v klidu podívat. Taková trashová týmovka 90.tek, kterých bejvalo hodně, takže pokud od toho neočekáváte bombici, ale pohodovku na odpočinek jako já, nevidím v tom problém. ()

leonidas odpad!

všechny recenze uživatele

skvělé,nikde jsem se tak super nepobavil.zvláště prvních deset minut kdy zlý arabové padají jako švestky a to je v pořádku ,pak umře jeden američan a je to na řostřílení všeho možného .škoda jen,že tam nepřijel autobus s malýma arabátkama protože zřejmě by ho rozstříleli taky a bylo by to správné(podle rejži).dál si to nepamatuji tuhle slátaninu jsem zapomněl raz dva.ale prvních deset minut je fakt bomba. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama