Reklama

Reklama

Speciální oddíl, bojující po světě s terorismem, je zpět ve třetím pokračování akční série, ve kterém před kamerou vystřídal hvězdného Chucka Norrise jeho syn Mike. V Moskvě dojde při udělování Ceny míru k atentátu, k němuž se poté přihlásí arabská teroristická skupina. Ta požaduje konec zásahů světových velmocí do arabského světa a chce vyjednávat s USA. Pokud se tak nestane, k dalšímu, mnohem ničivějšímu útoku dojde přímo v New Yorku. Časový limit je stanoven na 7 dní. Do akce je proto povolán tým Delta Force, který tentokrát tvoří společně američtí a ruští vojáci. Cílem mise je zajmout hlavu teroristů Chalil Kadala, jenž se ukrývá na území Súdánu, a dostat z něj informace o muži s bombou. (Řitka video)

(více)

Recenze (48)

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

S ohledem na předchozí snímky série se jedná o naprostou filmovou katastrofu. První film měl duo Chuck Norris a Lee Marvin. Ve dvojce už zůstal jenom Chuck a ve trojce už není ani on. A to, že  ho zastoupil v podřadné roli jeho syn Mike, který si s otcem zahrál již ve snímcích ´Loganova střela´, ´Osmiúhelník´ a ´Vynucená pomsta´, na tom nic nemění. Nelogický scénář plný naivity a dějových děr, herectví horší než u amatérů, ohromná televisnost a nízký rozpočet. Bojové scény takto zrealizované snad jsou používány na vojenských akademiích pro zábavu jako parodie. Námět do dnešních dnů však nezestárnul. Jen USA s Ruskem spolu nespolupracují, ale naopak stále brojí proti sobě. Tento film z předchozími nemá absolutně nic společného a je jasnou ukázkou toho, jak se to dělat nemá. ()

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Poněkud zábavnější a přijatelnější než byla dvojka.Sice si tentokrát vybrali neexistující zemi (Sudálsko) a prapodivné spojenectví amerických a sovětských vojáků určené k unesení teroristy.Tak dejme tomu,že se točej i stupidnější témata,ale muselo by to být lépe natočeno.Což v tomhle případě je tragédie.Jak jsem pochopil vojáci měli být z americké Delty a ruského Specnaz. Je opravdu lepší,když si režisér vezme k sobě někoho, kdo se aspoň trochu v armádě vyzná a ví jak co funguje.Páč to Firtenberg neudělal a výsledkem je naprostá slátanina, která dělá z vojáků speciálních sil kovboje kteří střílí od pasu pěkně bez míření a hrajou si na dobrodruhy.Dalším hřebíčkem do rakve byl český dabing,který je horší než úděsný ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Tenhle film neni zase tak spatnej jak to vypada sice uz bez Norrise ale porad je to takova typicky Cannonovska akce co bych dal za to kdyby dnesni akcarny vypadali aspon takhle no a navrch musim dodat ze kdyz jsem sledoval ty pozdejsi paskvili pod nazvy Operace delta force tak tohle je proste porad o tridu vys i kdyz z puvodni serie jednoznacne nejslabsi dil to urcite ale dokoukat se da bez problemu 110 nejhorsi film? a to jako fakt? no jako vtip dobry ale ja se nesmeju... ()

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Klasickej, nicméně solidně udělanej akčňák z počátku 90. let, ve kterým je všechno, co k době jeho vzniku patří. Nechtěně pobaví i skoro homo vztah mezi ruským a americkým pyrotechnikem. Jinak by mě zajímalo, kolik lidí tu ten film opravdu vidělo. Na 1250 hodnocení tu je dost málo komentářů a tohle rozhodně není 204. nejhorší film. Zvlášť, když se tu najdou lidi, jako uživatel Divočák, který hodnotí naprosto jinej film. ()

Nix 

všechny recenze uživatele

Jako je to laciný a hloupý. Ale dalo se to přežít, akce byla celkem ne úplně strašná a hlavně tu byla, avšak dialogy, to už bylo trochu horší, ale pořád se na to dalo jednou v klidu podívat. Taková trashová týmovka 90.tek, kterých bejvalo hodně, takže pokud od toho neočekáváte bombici, ale pohodovku na odpočinek jako já, nevidím v tom problém. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama