Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Layla (Kelly Sullivanová) a Nate (Gabriel Hogan) jsou šťastný manželský pár, oba mají slibnou kariéru, ale schází jim dítě. Zaměstnává  je sice Natova dcera Allison (Laura Handová) z předchozího vztahu, která vypadla ze střední školy a její návrat domů jim dává zabrat, přesto však dítě chtějí. Navštíví uznávanou doktorku Hartlinovou (Sofia Milosová), která se zabývá asistovanou reprodukcí, a která je  přesvědčí, že Layla může otěhotnět. Ale jak Layla prochází terapiemi, včetně hormonálních injekcí, je trochu znepokojena prudkými změnami nálady. Dr. Hartlinová ji ujišťuje, že je vše v pořádku. Nate hraje profesionálně golf a najednou se v jeho klubu ukáže doktorka Hartlinová a začne Layle vykládat, že před lety, když byla mnohem mladší, se s Natem dobře znali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná záležitost, prý thriller. Tomu se musím smát, kolikrát už jsem viděl problémy manželských párů s otěhotněním, které se nakonec ukáže právě tím místem úrazu. Celý děj filmu je natolik průhledný, stačí zahlédnout doktorku s "inseminační" stříkačkou a zbytek příběhu se dá lehce odhadnout. Zvláště při zavilých pohledech Harlinové, nepříliš přesvědčivě ztělesněné Sofií Milos. Je to zkrátka blbina první třídy. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický nefunkčný thriller tv rozmerov, ktorému korunu zasadili tvorcovia na konci. V podstate tvrdili, že umelé oplodnenie je možné vykonať z vyhodených ženských vajíčok z koša, ktoré ani neboli spojené so spermiami. Znie to ako sci-fi? Odporúčam pozrieť, tých nelogických vecí tu je spústa. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Dvaja manželia a harmonalna injekcia k otehotneniu, šokujúce zistenie,že manžel je bývalý priateľ doktorky ,ktorá sa stará o jeho ženu , doktorka šialenec , ktorý nechce o bývalého priateľa prísť a dokonca chce mať s ním aj dieťa, TV Thriller 2* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama