Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Layla (Kelly Sullivanová) a Nate (Gabriel Hogan) jsou šťastný manželský pár, oba mají slibnou kariéru, ale schází jim dítě. Zaměstnává  je sice Natova dcera Allison (Laura Handová) z předchozího vztahu, která vypadla ze střední školy a její návrat domů jim dává zabrat, přesto však dítě chtějí. Navštíví uznávanou doktorku Hartlinovou (Sofia Milosová), která se zabývá asistovanou reprodukcí, a která je  přesvědčí, že Layla může otěhotnět. Ale jak Layla prochází terapiemi, včetně hormonálních injekcí, je trochu znepokojena prudkými změnami nálady. Dr. Hartlinová ji ujišťuje, že je vše v pořádku. Nate hraje profesionálně golf a najednou se v jeho klubu ukáže doktorka Hartlinová a začne Layle vykládat, že před lety, když byla mnohem mladší, se s Natem dobře znali... (TV JOJ)

(více)

Recenze (3)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Typický nefunkčný thriller tv rozmerov, ktorému korunu zasadili tvorcovia na konci. V podstate tvrdili, že umelé oplodnenie je možné vykonať z vyhodených ženských vajíčok z koša, ktoré ani neboli spojené so spermiami. Znie to ako sci-fi? Odporúčam pozrieť, tých nelogických vecí tu je spústa. ()

curil odpad!

všechny recenze uživatele

Podprůměrná záležitost, prý thriller. Tomu se musím smát, kolikrát už jsem viděl problémy manželských párů s otěhotněním, které se nakonec ukáže právě tím místem úrazu. Celý děj filmu je natolik průhledný, stačí zahlédnout doktorku s "inseminační" stříkačkou a zbytek příběhu se dá lehce odhadnout. Zvláště při zavilých pohledech Harlinové, nepříliš přesvědčivě ztělesněné Sofií Milos. Je to zkrátka blbina první třídy. ()

Reklama

John80 

všechny recenze uživatele

Dvaja manželia a harmonalna injekcia k otehotneniu, šokujúce zistenie,že manžel je bývalý priateľ doktorky ,ktorá sa stará o jeho ženu , doktorka šialenec , ktorý nechce o bývalého priateľa prísť a dokonca chce mať s ním aj dieťa, TV Thriller 2* ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama