Reklama

Reklama

Epizody(5)

Obsahy(1)

Pro všechny příznivce populární japonské herní série Final Fantasy si studio A-1 Pictures připravilo krátkometrážní pětidílný seriál, jehož ústřední postavou je mladý korunní princ Noctis Lucis Caelum. Ten, společně se svými třemi druhy ve zbrani (Gladiolus Amicitia, Ignis Scientia a Prompto Argentum), cestuje do Caemy, aby se tam setkal s princeznou Lunafrenou Nox Fleuret. Jenže putování nepřátelskou krajinou s sebou nese nejenom každodenní nebezpečí, kterým musí čtveřice neustále čelit, ale dává i podněty ke vzpomínkám na dobu, kdy byly dohromady svedeny cesty všech členů tohoto podivného bratrství. (EMIA)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

perna182 

všechny recenze uživatele

Děj odehrávající se paralelně s hrou zároveň slouží jako výlet do minulosti Noctise, jeho přátel a původu jejich přátelství až na úrovni bratrství. Seriál má smysl pouze pro fanoušky a hráče hry. ()

Hashirama 

všechny recenze uživatele

Brotherhood slouží výhradně k zasazení hlavních postav do hlubšího kontextu a k obohacení jejich vnitřní živosti. Pokud tedy hráče zajímá, jak se jednotliví členové, kteří doprovázejí Noctise na královské cestě, dostali až do princovy osobní party, má smysl Brotherhood vidět. Rovněž se zde krátce představují a zasazují do kontextu některé vedlejší charaktery. Narozdíl od Kingsglaive toto anime nijak nevybočuje z řady, ani technickým ani scénáristickým zpracováním. Proto jako doplněk k Final Fantasy XV slouží dobře, nicméně jako samostatně existující dílo nemá smysl. ()

Reklama

DeLaMorte 

všechny recenze uživatele

Za mne výborná část skládačky ke hře...dozvíte se proč vlastně ty bláznivý hipsteři co vás na dobrodružství doprovází jsou pro vás tak důležití proč jsou takový velký kámoši...bratři!Pro nehráče FF XV tento krátký seriál ani nemá vůbec cenu. ()

Larky 

všechny recenze uživatele

Pokud jste nehráli hru nemá příliš smyslu dívat se na Brotherhood, protože Vám vůbec nedojde kontext některých dějových linií. Pokud ale hru znáte a chcete se dozvědět, kdože to s Noctisem jede vstříc sňatku s princeznou Lunafreyou a zároveň máte pořád pocit, že je to parta šampónů bez identity spíš než věrohodné postavy, Brotherhood určitě zkuste, Váš názor možná změní. Lepší 3* ()

Reklama

Reklama