Reklama

Reklama

Final Fantasy VII: Advent Children

  • Japonsko Final Fantasy VII: Advent Children (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva roky uplynuly od chvíle, kdy se trosky Midgaru staly svědectvím obětí přineseným za nastolení míru. Svět však bude brzy čelit nové hrozbě. Rychle se šíří záhadná choroba. Staří nepřátelé jsou znovu na nohou. A Cloud, který opustil život hrdiny a chtěl žít v samotě, se jim musí ještě jednou postavit...

Velkolepý celovečerní film zpracovaný s absolutním mistrovstvím! Film je pokračováním dějové linie mimořádně úspěšné hry Final Fantasy VII pro PlayStation. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (307)

akisha 

všechny recenze uživatele

Film, co znalci herní předlohy jen těžko docení. On na ně totiž úplně kašle a nějaký vysvětlování? Ani náhodou. Takže normální divák možná základní premisu pochopí, ale ty desítky odboček nemá šanci pobrat. Ono je to taky tím, že je nejspíš určen primárně jim a teprve pak řadovému diváku. Jelikož jsem se o to dřív víc zajímala a celý příběh hry jsem znala, stejně jako historii postav, tohle mi nevadilo. Protože jinak je to skvělá akce, skvělá animace a skvostná hudba. Na druhou stranu chápu ty, co dávají 2* a míň, tenhle film je hodně velkej oříšek. ()

mandelbrot 

všechny recenze uživatele

Audiovizuální nářez určený výhradně fanouškům hry, vlastně něco jako opožděné outro k Final Fantasy VII. Příběh je velice prostý (nikoliv však hloupý) a slouží jen jako spouštěč pro strhující a vynalézavé akční scény, které i při několikátém sledování dokáží stále vyrážet dech, a na kterých je pozoruhodné, že si i přes často zběsilý střih zachovávají přehlednost. ()

Reklama

Hakha 

všechny recenze uživatele

Už začátek filmu mě velice potěšil, kde se píše: Pojďte se ještě jednou vypravit do světa, který jste si zamilovali. Jde o sen. Něco, nad čím nemá smysl přemýšlet. Film dominuje ve všech stránkách, grafice, hudbě, postavičkami jako Cloud, Sephiroth, Tifa, Vincent apod. s vynikajícím soubojem proti Bahamutovy. Film si myslím stojí i pro vidění pro ty, co hru nehráli. Já osobně jsem viděl dříve film, ale to je vedlejší:-) Pro hráče Final Fantasy povinnost vidět:-) ()

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Vizuální stránka Advent Children je opravdu nádherná, ale diváci kteří neznají hru se můžou v první polovině rychle ztratit, díky novým tvářím a přeskakování. U druhé poloviny se i ti největší spáčové probudí a okusí tak perfektní hudbu, efekty i souboje. Příběh i charaktery jednotlivých postav jsou velice povedené. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Všetci sa tu rozplývajú nad animáciu, dobre aspoň sa ja nemusím. Potom je tu príbeh, v ktorom som prvých 30-40 minút úplne tápal. Potom som sa aspoň čiastočne do toho dostal. Celkom slušný príbeh á la Japonsko(keď si tu všetci začnete búchať čelo, tak nie, hru som v živote nehral) a potom prišla taká hodina rýchlej a efektami nabitej akcie(ak si to všetci počítate, že tá minutáž dáko nevychádza, tak ja som videl 2 hodinovú verziu). Ja to hodnotím ako film a nie ako dáke zakončenie úspešnej hry. V tom prípade mi to vychádza teda na 4*. Ak by som hral hru, tak by som dal možnože aj tých 5*. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (22)

  • Kvůli problémům společnosti a následného nedostatku času nebyla vytvořena klasická kreslená předloha, ale pouze slovní předloha. Aby zrychlili práci, tak dokonce vynechali u některých scén snimání pohybů postav a zbytek byl vytvořen pouze ručně na počítači. (Ignus.cz)
  • Mobilní telefon Clouda Strifea (Takahiro Sakurai) je Panasonic P900iV, prodejný jen v Japonsku, kde se dá sehnat ve třech barvách, přičemž černé provedení se jmenuje Cloud Black. (akisha)
  • Film dostal v roce 2005 ocenění "Maria Award" na mezinárodním festivalu Cinema de Catalunya a v roce 2007 ocenění nejlepší animace na American Anime Awards. (Ignus.cz)

Reklama

Reklama